Skip to main content
Billeder
Kort
Kystvejen 60, Strøby Egede, 4600 Køge

Vandkant til salg

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere en yderst sjældent udbudt grund på Kystvejen 60 i Strøby Egede. Salget omfatter både en byggegrund samt et kæmpe strandbeskyttet areal foran grunden, der begge er særskilt matrikuleret. Dette er en unik mulighed for at kunne bygge nyt hus med en emninet havudsigt samt få et skøde på din helt egen strand – endda med kig til hovedstaden i horisonten.
 
Grunden

Grunden er på nuværende tidspunkt delvist bebygget, omend aldrig færdiggjort. Eksisterende bygning kan enten nedrives så der kan startes helt forfra med drømmehuset, eller bruges som fundament for det videre byggeri med dertilhørende besparelse. Grunden er højt beliggende hvilket giver den flotteste udsigt over havet og Københavns skyline mod nord. Bebyggelsesprocenten lyder på 25 % hvorfor du på den 1148 m2 store grund vil kunne bygge en bolig med et boligareal på hele 287 m2.
 
Strandarealet

Det hører uomvtvisteligt til sjældenhederne at have sin egen strand. Strandarealet har et samlet areal 13.633 m2 og indeholder både et mindre skovareal, vild beplatning samt den fineste strand. Det er slut med at lede efter festlokaler til de runde fødselsdage. Med dette “bonusareal” er det bare et spørgsmål om at slæbe borde, stole, mad og drikkevarer ned til stranden og lade festen starte til lyden af havets brusen.
 
Dette er ikke en ejendom der ses mange af på markedet. Er du interesseret i at høre nærmere? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler
mathias@mathiasmendel.dk
+45 30 22 50 20

Boligtype
Helårsgrund
Kontantpris
6.950.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
176 m2
Grundareal
14781 m2
Antal rum
4
Byggeår
1996
Ejerudgift pr. md.
2.541 kr.
Sagsnummer
157MLB-001062

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Billeder
Plantegning
Kort
Seedorffs Vænge 6, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Stor sydvendt altan og perfekt planløsning

På Seedorfs Vænge, midt i smørhullet på Frederiksberg, har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne rummelige 3-værelseslejlighed med stor sydvendt altan, perfekt planløsning og gode parkeringsforhold.
 
Området

Lejlighedens er placeret på en rolig stikvej til den pulserende Nordre Fasanvej, hvorfor du både får den ro som Frederiksberg er kendt for, samt alle livets fornødenheder inden for utrolig kort rækkevidde. Fra lejligheden tager det nemlig ikke mere end 1 minut at nå både supermarked, barer og caféer. Herudover er du også fantastisk placeret i forhold til offentlig transport da nærmeste metrostation kun er få hundrede meter fra lejligheden, hvorfor du fra udgang af hoveddøren kan stå på Kongens Nytorv på under 10 minutter. Det bliver simpelthen ikke mere centralt. Værd at nævne er også den korte afstand til både Copenhagen Business School, Frederiksberg Centret samt specialforretningerne på både Smallegade & Godthåbsvej.

Lejligheden

Udover den gode placering udmærker lejligheden sig også ved sin gode planløsning med hele to separate værelser samt en usædvanlig rummelig stue, der muliggør mange indretningsløsninger. Planløsningen henvender sig både til solisten, der ønsker separat soveværelse samt ekstra værelse til kontor, som delelejlighed for to, eller til den lille familie. Både køkken og toilet/bad fremstår velholdt og af nyere dato. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar 3V’er med fantastisk central placering på Frederiksberg. Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
81 m2
Antal rum
3
Byggeår
1988
Ejerudgift pr. md.
3.421 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
157MLB-001061

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Billeder
Plantegning
Kort
Johan Kellers Vej 46, st.. th., 2450 København SV

Sydhavn når det er bedst

På Johan Kellers Vej 46, st. th. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende og stemningsfyldte to værelses lejlighed. Lejligheden har igennem tiderne været skånet for diverse “moderniseringer”, hvorfor størstedelen af de flotte gamle detaljer er bibeholdt og velbevaret. Oplagt til solisten, parret eller som delelejlighed.
 
Området

Lejligheden ligger attraktivt i Kongens Enghave med utrolig mange grønne områder og Vesterbro kun et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for få hundrede meter er der indtil flere dagligvarebutikker, en håndfuld specialforretninger og havnebad. Derudover ligger lejligheden klods op af Vestre Kirkegård og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur, Carlsberg Kvarteret, Vesterbro og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metrostation på Mozarts Plads i 2024.
 
Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det hyggelige køkken. Det gør at lejligheden også kan bruges som delelejlighed. Fra det ene værelse, der pt. bruges som stue, er der udgang til den mest fantastisk hyggelige og private have som lejlighedens ejer har en eksklusiv brugsret til. Lejligheden fremtræder i velholdt original stand med opdateret køkken samt andre smukke detaljer, der gør at man føler sig hjemme fra første besøg. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed med en af de bedste placeringer på Johan Kellers Vej. Som beboer får man også brugsret til foreningens grønne gårdmiljø, fælles vaskekælder samt loftsrum.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.845.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
59 m2
Antal rum
2
Byggeår
1936
Ejerudgift pr. md.
2.975 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001053

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Billeder
Plantegning
Kort
Spydagervej 25, Tystofte, 4230 Skælskør

Landlig idyl i Skælskør

Skælskør – Lidt udenfor Skælskør i Tystofte finder man denne helt fantastiske og delvist renoverede landejendom – yderst velbeliggende på en stor, lukket grund.

Området

Skælskør bliver også kaldt for “Solskinsbyen” fordi Skælskør bliver beriget med ca. 200 ekstra solskinstimer om året. Det betyder også, at du kan nyde flere gode timer ved Kobæk Strand, som er en af de mest populære strande. Byen byder også på en skøn havn, hvor der er mulighed for at se bådene sejle imens du nyder et glas rosé. I Skælskør finder du desuden også supermarkeder, en skole, flere daginstitutioner, butikker samt flere fantastiske spisesteder, som afholder flere mad/vin arrangementer for de mad/vin interesserede. Skælskør er en spændende by med en masse tiltag for alle aldre.
 
Boligen

Udover den skønne placering byder ejendommen på en imponerende entré med højt til loftet. Herfra er der adgang til et stor bryggers, med god opbevaringsplads. Ligeledes fører entréen jer ind i det storekøkken/alrum med plads til mange gæster samt en hyggelig opholdsafdeling. Boligen byder også på et stort badeværelse med spa, et stort master bedroom og to store værelser i stueetagen. 1. salen byder på enormt mange anvendelsesmuligheder. Her finder man to store værelser samt et stort repos med tekøkken og opholdsafdeling. Her er det kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsesmulighederne.
 
Grunden

Den 26.212 m² store grund er næsten helt omhegnet er større træer, hvilket giver en både hyggelig og naturrig atmosfære. Grunden byder også på en sø samt et store græsarealer til at boltre sig på – uanset om det måtte fodbold, rundbold eller noget helt trejde. Pladsen er der. På Grunden finder i ligeledes 2 længer, hvor den ene fungerer som værksted og opbevaringsplads, hvor den anden fungerer som et ekstra udhus, som sælger pt. benytter til overnattende gæster. Dette kunne ligeledes være et godt sted til at lade sine hobby udfolde sig.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Slagelse, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Nedlagt landbrug
Kontantpris
2.545.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
331 m2
Grundareal
26212 m2
Antal rum
5
Byggeår
1850
Ejerudgift pr. md.
3.153 kr.
Energimærke
G
Sagsnummer
1570000004

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort
Jydeholmen 22, st.. th., 2720 Vanløse

Total istandsat lejlighed på 115 m2 med 47 m2 egen kælder - i alt 162m

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne total istandsatte lejlighed beliggende centralt i Vanløse, kun et stenkast fra Vanløse Metro & Kronen.
 

Lejligheden

Lejligheden, der tidligere har haft status som blandet bolig og erhverv, er i dag konverteret til alene at være beboelse. I forbindelse med sælgers renovering er alt skiftet ud – du får derfor nyt køkken, nye vinduer, toilet, bad, gulve samt el- og vvs-installationer anno 2022. Der er ikke sparet på noget i sælgers renovation, hvilket kan mærkes. Lejligheden er indrettet med en praktisk lang fordelingsgang der giver adgang til hele 4 separate værelser, et stort kombineret bad- og toilet samt stor sydvendt stue med køkken alrum der har et fantastisk lysindfald. Fra et af værelserne er der ligeledes adgang til dit helt eget kæmpe disponible kælderrum, som kan bruges til hjemmekontor, opbevaring, gildesal eller hobbyrum til husstandens kreative medlem.
 

Ejerforeningen

Foreningen består af af E/F Jydeholmen 22 og Løvholmen 16, som er en rød murstensejendom fra 1932 som er løbende vedligeholdt og veldrevet. I foreningens grønne gårdanlæg er der rig mulighed for ophold på foreningens terrasse samt på de grønne områder.
 

Området

Det er er svært at være bedre placeret i Vanløse end hvad tilfældet er her. Fra lejligheden er du i gå afstand til alle livets fornødenheder og du er kun 5 minutters gang fra Vanløse metro, hvorfra du kan være på Kongens Nytorv på under 15 minutter. Derudover er du også tæt på Flintholm, s-toget samt skole, børnehave og et væld af grønne arealer såsom Damhusengen, Damhussøen og Grøndalsparken.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. 
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
115 m2
Antal rum
5
Byggeår
1932/2022
Ejerudgift pr. md.
6.937 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001059

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Mariendalsvej 26, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne flotte udsigtslejlighed på grønne Mariendalsvej, lige i smørhullet på Frederiksberg.

Lejligheden og ejendommen

Selvom ejendommen med sin datering af 1962 hører til perioden hvor især de standardiserde type-etagehuset begyndte at vinde indpas, udmærker Mariendalsvej 26 sig med sine klare tråde til tidligere byggetraditioner som funkis og modernisme. Det er tydeligt at det gode håndværk fra forudgående strømningner ikke har sluppet sit tag og det kan man som kommende ejer glæde sig over. Sælger har også ladet dette skinne igennem i såvel vedligeholdesen samt valg af køkken, der trods sin indsættelse i 2020 følger den gamle funkistradition – helt i husets ånd. Lejligheden har en fantastisk plantegning med to værelser beliggende i hver sin ende og med en fordelingsgang hvorfra alle lejlighedens rum kan tilgåes. Fra begge værelser er der ligeledes adgang til den store sydvendte altan hvor udsigten over villakvarteret nord for Falkoner Allé kan nydes. Til ejendommen hører der både fælles vaske- og tørrerum, cykelkælder, 5 stks. fælles parkeringspladser samt en hyggelig have foran huset. Ejendommen har også elevator som kan tilgåes fra ejendommens stueetage uden niveauforskydning.

Kvarteret

Mariendalsvej er en speciel vej. Til trods for sin yderst centrale beliggenhed på såvel Frederiksberg og København i sin helhed, så er den utrolig lidt befærdet. Vejen er nemlig ensrettet med retning fra Falkoner Allé mod Kronprinsesse Sofies Vej. Boligsammensætningen på vejen er også dejligt broget og tæller alt fra store villaer samt mindre og større etageejendomme til institutioner og idrætshal. En gade der både lever og ånder, men også kan være så stille at man skulle tro tiden var gået i stå. Et rigtig frederiksbergsk varermærke.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
3.575.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
65 m2
Grundareal
610 m2
Antal rum
2
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
3.192 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001054

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
C.F. Richs Vej 120, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne hyggelige lejlighed på Frederiksberg, beliggende i den eftertragtede ejerforening E/F Ringparken.

Lejligheden

Der findes næppe bedre plantegninger end hvad tilfældet er her. Via lejlighedens entré kan alle lejlighedens tre rum tilgåes samt toilet/bad, hvilket gør den oplagt til både den lille familie, kæresteparret eller som delelejlighed. Når du kommer ind i entréen vil du på venstre hånd finde hvad der i dag bliver brugt som de voksnes soveværelse, som er lejlighedens mindste. Dette kunne også oplagt bruges til kontor eller gæsteværelse. I det tilstødende værelse finder du lejlighedens største værelse, der både kan rumme stor seng, skrivebord og et stort skab til opbevaring. Funkisejendomme bærer præg af at funktionalisme er den røde tråd i lejlighedens indretning, og nærværende lejlighed er bestemt ingen undtagelse. Lejlighedens stue er, ganske utraditionelt fra øvrige ejendomme i starten af det 20-århundrede, i åben forlængelse med køkkenet, hvilket giver en køkken-alrum fornemmelse og dermed god synergi mellem køkken og spisebord. Fra stuen er der adgang til den store vestvendte altan, der med sin indbygning i ejendommen sikrer både læ og en mere privat altanoplevelse sammenlignet med nyere påsatte altaner.

Ejerforeningen

Der er tale om en stor ejerforening med styr på tingene. Foreningen rummer flere blokke, der alle hører under én og samme ejerforening. Det giver et stærkt sammenhold og en sjældent set hyggelig landsbyagtig stemning blandt de beige bygninger og de gartner-holdte grønne områder som foreningen råder over. Glæd dig til at blive en del af en veldrevet forening der vil fællesskabet og en fornuftig drift, ligesom det skal og bør være. Til lejligheden er der udover nogle fantastiske grønne områder tillige brugsret til fælles vaskeri, tre gode legepladser, gode parkeringsmuligheder, cykelrum og barnevognsrum.

Området

Til trods for de dejlige rolige og grønne omgivelser er lejligheden beliggende utrolig centralt. Du er kun få minutters gang fra Flintholm Station, der kan bringe dig til Kgs. Nytorv på et kvarter, eller Grøndal Station der tager dig forbi Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg, Nørrebro Station og videre til Hellerup. Alt på under 15 minutter. Kan det blive nemmere? Det bliver svært. Velkommen til Frederiksberg.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur., ejendomsmægler
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
65 m2
Grundareal
3763 m2
Antal rum
3
Byggeår
1937
Ejerudgift pr. md.
2.614 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
157MLB-001044

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Dagmarsgade 26, 2. 150., 2200 København N

Introduktion

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af et håndværkertilbud centralt placeret på Nørrebro og i den eftertragtede ejerforening Tophouse, som byder på et væld af fællesfaciliteter der blandt andet omfatter tennisbane og svimmingpool.

Lejligheden

Lejligheden fremstår som den var bygget og indrettet i 1974, hvorfor der skal hensættes beløb til istandsættelsesarbejder hvis man vil have lejligheden bragt up to date. Omvendt får du muligheden for at sætte dit helt eget præg på lejligheden. Selve indretningen er praktisk med en god fordelingsgang, hvorfra der kan tilgåes stort bad og toilet, der til trods for sine mange år på bagen stadig fremstår i god stand. Toilettet er helt nyt og indsat i 2022. I lejlighedens kombineret stue- og køkken er der rig plads til at udfolde sig og prøve forskellige indretninger af. Der er mange i ejerforeningen, der i samme type lejlighed som denne, har valgt at sætte vægge op på mange forskellige måder – alt afhængig af hvad der måtte fungere bedst for den enkelte. Andre lejlighedsejere har blot valgt at have ét stort rum, så det bliver en stor klassisk studio apartment. Mulighederne i hvert fald mange og med den store altan vil der være garanteret mange dejlige stunder i de lune sommeraftener, især da ejendommen ligger tilbagetrukket fra selve Dagmarsgade.

Ejerforeningen

Det er ikke mange ejerforeninger der har både tennisbane, swimminpool, træningscenter, sauna, parkeringspladser og værksted tilgængelige for deres beboere. Det er dog tilfældet i E/F Tophouse. De mange fællesfaciliteter danner rammen om et stærkt sammenhold og fællesskab i ejerforeningen, der huser alt fra ældre borgere der har boet der siden ejendommens opførelse og yngre beboere der nyder godt af Nørrebros pulserende liv.

Området

Du kan ikke ligge mere centralt på Nørrebro end på Dagmarsgade. Du er en kort gåtur væk fra både Runddelen, to metrostationer, s-toget, Fælledparken på Østerbro og stadig kun 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, partner, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.295.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
51 m2
Grundareal
6090 m2
Antal rum
1
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
3.011 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
157MLB-001051

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Kildebakkegårds Alle 29, st.., 2870 Dyssegård

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne herskabelige og yderst karismatiske villalejlighed i Dyssegård. Ikke mange villalejligheder har evnen til at skille sig ud fra mængden med et stærkt arkitektonisk formsprog, men det formår Rosenlund på Kildebakkegårds Allé. Ejendommen ligger i Gentofte Kommune og tæt på den attraktive Dyssegårdsskolen.


Ejendommen

Villalejligheden er beliggende i stuen i den herskabelige villa med navnet “Rosenlund”, der ligeledes pryder forsiden af ejendommen. Lejlighedens store stuer en suite er kendetegnende med flot velbevaret stuk og karismatiske søljer og buer. Det er ikke just egenskaber man ser på de typiske boliger, men som her flot bringer fortidens stolte forhold til det smukke håndværk frem til år 2022 med sine fantastiske og konsekvente detaljerigdom. Ud over lejlighedens smukke stuer en suite indeholder villalejligheden også to flotte regulære soveværelser samt en nyrenoveret udestue fra 2018 med småsprossede vinduer og direkte udgang til én af lejlighedens i alt to terrassemiljøer. Lejligheden byder også på et stort køkken fra Uno Form, der fungerer som et oplagt samlingspunkt til selskabelige aftener. I lejlighedens toilet- og bad er der ligeledes ikke sparet på pladsen og fremstår generelt i god stand. Som bonus hører der til lejligheden også en vinkælder som, meget belejligt, kan tilgås direkte fra den ene af stuerne.

Have og fællesfaciliteter

Til villalejligheden får du brugsret til din helt egen del af haven idet anpartshaverne har valgt at dele haven op, så man hver især har sit eget grønne og private åndehul. Nærværende lejligheds have har to fantastiske terrassemiljøer, der tillader dig at følge med solen om sommeren imens beundrende blikke kan kastes på det flotte magnoliatræ, der hvert år beriger haven med sine blomster. Udover brugsret til egen have får du også brugsret til to kælderrum samt fælles vaskerum og værksted som deles med den anden anpartshaver. Det skal bemærkes at ejendom i år 2022 har fået helt nyt tag. Alle udgifter hertil er afholdt af sælger.

Området

Udover at være tæt på Dyssegårdsskolen har du også fantastiske transport- og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, med Vangede Station kun 3 minutters gang fra hoveddøren og hurtig adgang til Helsingør Motorvejen der i bil kan bringe dig til Kongens Nytorv på under 20 minutter.

Såfremt du ønsker en fremvisning eller at få tilsendt dokumenter på ejendommen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ideel anpart (villa)
Kontantpris
6.750.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
120 m2
Grundareal
708 m2
Antal rum
4
Byggeår
1923
Ejerudgift pr. md.
3.061 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001046

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Stationsvej 46, 3460 Birkerød

Introduktion

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af en ikonisk ejendom, lige i hjertet af Birkerød. Der er tale om den gamle Postgård ved Birkerød Station som er opført i 1919 i flot og konsekvent nyklassicistisk stil. Ejendommen er på nuværende tidspunkt registreret som en erhvervsejendom til offentlige formål og har senest været brugt som en fritidsordning. Efter Rudersdal Kommunes vedtagelse af lokalplan 267 er vejen ligeledes banet for anvendelse af ejendommen til boligformål. Mulighederne er derfor mange for denne spændende ejendom.

Området

Området omkring Birkerød Station er under spændende udvikling med et større antal beboelsesejendomme i støbeskeen og et stadig mere interessant butiksliv – hvilket f.eks. ses i form af etableringen af Byens Deli i de gamle stationsbygninger. På mindre end 10 minutters gang kommer du til Birkerød Bymidte og Hovedgaden med et væld af butikker og indkøbsmuligheder, herunder Birkerød Bibliotek, svømmehal og idrætscenter. Du kan heller ikke være bedre placeret hvad angår den kollektive trafik da s-toget bringer dig til Københavns Hovedbanegård på lige knap 30 minutter.

Ejendommen

Ejendommen inviterer til et væld af anvendelsesmuligheder. Som nævnt ovenfor er ejendommen på nuværende tidspunkt registreret som en erhvervsejendom til offentlige formål og har senest været brugt som en fritidsordning. Idet boligformål også er muligt, kan brugen af ejendommen være alt fra et kontordomicil til den mellemstore virksomhed til eventuel opdeling af ejendommen i seks separate ejerlejligheder. Ser man bort fra husets nuværende indretning fremstår ejendommen generelt i god stand med store flotte vinduespartier der giver et fantastisk lysindfald. Har du de kreative udviklingsbriller på, så er der næsten ikke grænser for hvordan man kan udfolde sig her. Alt fra balsal i stueetagen med ekseptionel loftshøjde som det perfekte samlingspunkt til virksomheden eller second-to-none liebhaverlejligheder med central placering i en historisk ejendom. Ejendommens matrikel omfatter tillige arealet nord og vest for ejendommen, der pt. er hhv. uudnyttet og indrettet som parkeringsplads.

Det skorter på ejendomme med udviklingspotentiale i det nuværende marked. Men her er chancen. Såfremt du ønsker en fremvisning eller at få tilsendt dokumenter på ejendommen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Blandet bolig og erhverv
Kontantpris
11.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
492 m2
Grundareal
984 m2
Antal rum
10
Byggeår
1919/2020
Ejerudgift pr. md.
8.321 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001050

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.