Skip to main content
ejendomsmaegler slagelse

Ejendomsmægler Slagelse

Leder du efter en ejendomsmægler i Slagelse? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Ejendomsmæglerfirmaet Mathias Mendel er et nyt ejendomsmæglerkontor i Slagelse Kommune, der til daglig drives af Nicklas Ebbensgaard & Mathias Mendel.

Vores hold består udelukkende af uddannede jurister og ejendomsmæglere med sammenlagt mere end 25 års erfaring med handel med fast ejendom. Vi er uafhængige og vi står kun på din side – fra start til slut.

Sådan sælger vi din bolig i Slagelse & omegn

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider. I disse tider finder alle boligkøberne deres bolig på nettet, hvorfor vi er massivt tilstede på alle landets boligsider og endda også på landets største mæglerkæders egne hjemmesider.

Selvom vi er et lille ejendomsmæglerfirma har vi stadig den samme hyldeplads på nettet som de største kæder i Slagelse.

Din ejendomsmægler i Slagelse

Hos Mathias Mendel gør vi det som der skal til, og vi er loyale over for dig og dine interesser i salget, fra start til slut. Vælg du os som din ejendomsmægler i Slagelse vil vi kæmpe for salget af din bolig indtil sidste punktum er sat og du er kommet sikkert i mål.

Du skal altid være velkommen til at bestille en uforpligtende salgsvurdering.

Hos os er alle velkommen.

1

Besigtigelse af ejendom

Ved aftale om uforpligtende vurdering aftales tidspunkt for besigtigelse af ejendom i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø eller omegn.
2

Uforpligtende vurdering

Efter besigtigelse får du tilsendt vores vurdering af din ejendom samt et oplæg til en formidlingsaftale.
3

Drøftelse af vurdering

Vi afholder et møde efter vurderingen, hvor vi sammen gennemgår fordele og ulemper ved boligen sammenholdt med vurderingen og markedets aktuelle tilstand. Transparent tilgang giver de bedste salgsresultater.
4

Evt. indgåelse af formidlingsaftale

Vi afholder et møde efter vurderingen, hvor vi sammen gennemgår fordele og ulemper ved boligen sammenholdt med vurderingen og markedets aktuelle tilstand. Transparent tilgang giver de bedste salgsresultater.

Tilbagemeldinger

“Vi siger et kæmpe tak til Nicklas Ebbensgaard, som var vores ejendomsmægler ved salget af vores hus. Vi har fra første samtale med Nicklas, haft en god mavefornemmelse med vores beslutning om salg. Han udviste masser af erfaring og var hele tiden til rådighed, hvis vi havde spørgsmål eller lignende, hvilket var helt fantastisk. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre og hurtigere proces. Vi vil til hver en tid anbefale dem!”

Jacob & MetteSalg af landejendom i Skælskør

““Vi er netop i slutningen af vores forløb med køb af en byggegrund, og Mathias har bare været helt fantastisk hele vejen igennem! Vi er førstegangskøbere, og har derfor haft brug for ekstra hjælp! Denne fik vi af Mathias til perfektion! Mathias er yderst behagelig, er altid til at komme i kontakt med, og han tager en i hånden og hjælper en i mål indtil handlen er i hus. Trods enkelte komplikationer fra sælgers side, har Mathias bare været der, og gjort sit bedste, for at det har skulle gå så smertefrit så muligt for os. Han er yderst grundig, og tager sig altid rigtig god tid når man henvender sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Mathias, og vil til enhver tid opsøge Mathias igen hvis vi får brug for juridisk hjælp!””

Sissel & PeterKøb af byggegrund

““Kære Mathias. Tak for alt din hjælp i sagen! God sommer fra mig.””

Helle N.Køb af sommerhus

Mathias Mendel

Partner, Cand.jur. & Ejendomsmægler

+45 30 22 50 20 / mathias@mathiasmendel.dk

ejendomsmægler slagelse

Nicklas Ebbensgaard

Daglig leder, Ejendomsmægler

+45 93 89 28 68 / nem@mathiasmendel.dk

Bestil Salgsvurdering

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Slagelses historie

Slagelse er en by i Region Sjælland i Danmark. Den har en lang historie, der går tilbage til vikingetiden. I vikingetiden var Slagelse en vigtig handelsby og et center for handel og kultur. I middelalderen var byen en vigtig biskopssæde og havde en stor kirke, der blev bygget i 1100-tallet.

I 1600-tallet blev Slagelse hårdt ramt af flere brande, og mange af byens bygninger blev ødelagt. I 1700-tallet blev byen genopbygget og udvidet, og mange af de gamle bygninger, der stadig findes i Slagelse i dag, blev bygget i denne periode.

I 1800-tallet blev jernbanen bygget til Slagelse, hvilket gjorde det nemmere at transportere varer til og fra byen. Dette førte til en øget industrialisering i Slagelse, og byen voksede hurtigt i befolkning.

I dag er Slagelse en moderne by med en levende kultur- og erhvervsliv. Den er kendt for sit kulturhistoriske arv, herunder Slagelse Bys Museer, hvor man kan opleve byens historie gennem tiderne, og Slagelse Teater, som er en af Danmarks ældste teatre.

Ejendomsmarkedet i Slagelse

Ejendomsbranchen i Slagelse er en vigtig del af byens økonomi. Der er mange ejendomsmæglere og ejendomsudviklere i byen, der håndterer salg, køb og udlejning af ejendomme i Slagelse og omegn. Byen har et varieret udbud af boliger, herunder lejligheder, rækkehuse og enfamilieshuse. Der er også mange nye boligudviklingsprojekter i gang i byen, herunder især det større byggeri nord for jernbanen, der er støttet af nogel af landets store pensionskasser.

Priserne på ejendomme i Slagelse varierer afhængigt af beliggenhed, størrelse og stand, men generelt er priserne på boliger i Slagelse lavere end i mange andre dele af Sjælland. Slagelse er en attraktiv by at bo i for mange mennesker, hvilket især skyldes dens kulturelle institutioner, de mange uddannelsesmuligheder, sin nærhed til naturen og dens gode transportforbindelser til såvel København i øst- og Fyn & Jylland i vest.

ejendomsmægler slagelse

Sct. Mikkels Kirke

ejendomsmægler skælskør

Ejendomsmægler Mathias Mendel Slagelse
H.P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse

Kontakt:
kontakt@mathiasmendel.dk
+45 30 22 50 20