Skip to main content
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Stationsvej 46, 3460 Birkerød

Introduktion

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af en ikonisk ejendom, lige i hjertet af Birkerød. Der er tale om den gamle Postgård ved Birkerød Station som er opført i 1919 i flot og konsekvent nyklassicistisk stil. Ejendommen er på nuværende tidspunkt registreret som en erhvervsejendom til offentlige formål og har senest været brugt som en fritidsordning. Efter Rudersdal Kommunes vedtagelse af lokalplan 267 er vejen ligeledes banet for anvendelse af ejendommen til boligformål. Mulighederne er derfor mange for denne spændende ejendom.

Området

Området omkring Birkerød Station er under spændende udvikling med et større antal beboelsesejendomme i støbeskeen og et stadig mere interessant butiksliv – hvilket f.eks. ses i form af etableringen af Byens Deli i de gamle stationsbygninger. På mindre end 10 minutters gang kommer du til Birkerød Bymidte og Hovedgaden med et væld af butikker og indkøbsmuligheder, herunder Birkerød Bibliotek, svømmehal og idrætscenter. Du kan heller ikke være bedre placeret hvad angår den kollektive trafik da s-toget bringer dig til Københavns Hovedbanegård på lige knap 30 minutter.

Ejendommen

Ejendommen inviterer til et væld af anvendelsesmuligheder. Som nævnt ovenfor er ejendommen på nuværende tidspunkt registreret som en erhvervsejendom til offentlige formål og har senest været brugt som en fritidsordning. Idet boligformål også er muligt, kan brugen af ejendommen være alt fra et kontordomicil til den mellemstore virksomhed til eventuel opdeling af ejendommen i seks separate ejerlejligheder. Ser man bort fra husets nuværende indretning fremstår ejendommen generelt i god stand med store flotte vinduespartier der giver et fantastisk lysindfald. Har du de kreative udviklingsbriller på, så er der næsten ikke grænser for hvordan man kan udfolde sig her. Alt fra balsal i stueetagen med ekseptionel loftshøjde som det perfekte samlingspunkt til virksomheden eller second-to-none liebhaverlejligheder med central placering i en historisk ejendom. Ejendommens matrikel omfatter tillige arealet nord og vest for ejendommen, der pt. er hhv. uudnyttet og indrettet som parkeringsplads.

Det skorter på ejendomme med udviklingspotentiale i det nuværende marked. Men her er chancen. Såfremt du ønsker en fremvisning eller at få tilsendt dokumenter på ejendommen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Blandet bolig og erhverv
Kontantpris
11.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
492 m2
Grundareal
984 m2
Antal rum
10
Byggeår
1919/2020
Ejerudgift pr. md.
8.321 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001050

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.