Skip to main content
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Spydagervej 25, Tystofte, 4230 Skælskør

Landlig idyl i Skælskør

Lidt udenfor Skælskør i Tystofte finder man denne helt fantastiske og delvist renoverede landejendom som er yderst velbeliggende på en stor, lukket grund. OBS: der er i 2021/2022 blevet installeret luft til vand varmepumpe, nyt energimærke er rekvireret.

Området

Skælskør bliver også kaldt for “Solskinsbyen” fordi Skælskør bliver beriget med ca. 200 ekstra solskinstimer om året. Det betyder også, at du kan nyde flere gode timer ved Kobæk Strand, som er en af de mest populære strande. Byen byder også på en skøn havn, hvor der er mulighed for at se bådenes ind- og udsejlning imens du nyder et glas rosé. I Skælskør finder du desuden også mange indkøbsmuligheder, en skole, flere daginstitutioner, butikker samt flere fantastiske spisesteder, som afholder flere mad/vin arrangementer. Skælskør er en spændende by med en masse tiltag for alle aldre.
 
Boligen

Udover den skønne placering byder ejendommen på en imponerende entré med højt til loftet. Herfra er der adgang til et stor bryggers, med god opbevaringsplads. Ligeledes fører entréen jer ind i det store køkken alrum med plads til mange gæster samt en hyggelig opholdsafdeling. Boligen byder også på et stort badeværelse med spa samt to store værelser i stueetagen. 1. salen byder på rigtig mange anvendelsesmuligheder. Her finder man to store værelser samt et stort repos med tekøkken og opholdsafdeling. Her er det kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsesmulighederne.
 
Grunden

Den 26.212 m² store grund er næsten helt omhegnet er større træer, hvilket giver en både hyggelig og naturrig atmosfære. Grunden byder også på en sø samt et store græsarealer til at boltre sig på – uanset om det måtte være fodbold, rundbold eller noget helt trejde. Pladsen er der. På Grunden finder i ligeledes 2 længer, hvor den ene fungerer som værksted og opbevaringsplads og den anden fungerer som ekstra disponibelt areal.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Slagelse, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
2.545.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
331 m2
Grundareal
26212 m2
Antal rum
5
Byggeår
1850
Ejerudgift pr. md.
3.859 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
1570000004

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.