Skip to main content
Billeder
Plantegning
Kort
Seedorffs Vænge 6, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Stor sydvendt altan og perfekt planløsning

På Seedorfs Vænge, midt i smørhullet på Frederiksberg, har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne rummelige 3-værelseslejlighed med stor sydvendt altan, perfekt planløsning og gode parkeringsforhold.
 
Området

Lejlighedens er placeret på en rolig stikvej til den pulserende Nordre Fasanvej, hvorfor du både får den ro som Frederiksberg er kendt for, samt alle livets fornødenheder inden for utrolig kort rækkevidde. Fra lejligheden tager det nemlig ikke mere end 1 minut at nå både supermarked, barer og caféer. Herudover er du også fantastisk placeret i forhold til offentlig transport da nærmeste metrostation kun er få hundrede meter fra lejligheden, hvorfor du fra udgang af hoveddøren kan stå på Kongens Nytorv på under 10 minutter. Det bliver simpelthen ikke mere centralt. Værd at nævne er også den korte afstand til både Copenhagen Business School, Frederiksberg Centret samt specialforretningerne på både Smallegade & Godthåbsvej.

Lejligheden

Udover den gode placering udmærker lejligheden sig også ved sin gode planløsning med hele to separate værelser samt en usædvanlig rummelig stue, der muliggør mange indretningsløsninger. Planløsningen henvender sig både til solisten, der ønsker separat soveværelse samt ekstra værelse til kontor, som delelejlighed for to, eller til den lille familie. Både køkken og toilet/bad fremstår velholdt og af nyere dato. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar 3V’er med fantastisk central placering på Frederiksberg. Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
81 m2
Antal rum
3
Byggeår
1988
Ejerudgift pr. md.
3.421 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
157MLB-001061

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Billeder
Plantegning
Kort
Johan Kellers Vej 46, st.. th., 2450 København SV

Sydhavn når det er bedst

På Johan Kellers Vej 46, st. th. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende og stemningsfyldte to værelses lejlighed. Lejligheden har igennem tiderne været skånet for diverse “moderniseringer”, hvorfor størstedelen af de flotte gamle detaljer er bibeholdt og velbevaret. Oplagt til solisten, parret eller som delelejlighed.
 
Området

Lejligheden ligger attraktivt i Kongens Enghave med utrolig mange grønne områder og Vesterbro kun et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for få hundrede meter er der indtil flere dagligvarebutikker, en håndfuld specialforretninger og havnebad. Derudover ligger lejligheden klods op af Vestre Kirkegård og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur, Carlsberg Kvarteret, Vesterbro og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metrostation på Mozarts Plads i 2024.
 
Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det hyggelige køkken. Det gør at lejligheden også kan bruges som delelejlighed. Fra det ene værelse, der pt. bruges som stue, er der udgang til den mest fantastisk hyggelige og private have som lejlighedens ejer har en eksklusiv brugsret til. Lejligheden fremtræder i velholdt original stand med opdateret køkken samt andre smukke detaljer, der gør at man føler sig hjemme fra første besøg. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed med en af de bedste placeringer på Johan Kellers Vej. Som beboer får man også brugsret til foreningens grønne gårdmiljø, fælles vaskekælder samt loftsrum.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.845.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
59 m2
Antal rum
2
Byggeår
1936
Ejerudgift pr. md.
2.975 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001053

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Billeder
Plantegning
Kort
Jydeholmen 22, st.. th., 2720 Vanløse

Total istandsat lejlighed på 115 m2 med 47 m2 egen kælder - i alt 162m

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne total istandsatte lejlighed beliggende centralt i Vanløse, kun et stenkast fra Vanløse Metro & Kronen.
 

Lejligheden

Lejligheden, der tidligere har haft status som blandet bolig og erhverv, er i dag konverteret til alene at være beboelse. I forbindelse med sælgers renovering er alt skiftet ud – du får derfor nyt køkken, nye vinduer, toilet, bad, gulve samt el- og vvs-installationer anno 2022. Der er ikke sparet på noget i sælgers renovation, hvilket kan mærkes. Lejligheden er indrettet med en praktisk lang fordelingsgang der giver adgang til hele 4 separate værelser, et stort kombineret bad- og toilet samt stor sydvendt stue med køkken alrum der har et fantastisk lysindfald. Fra et af værelserne er der ligeledes adgang til dit helt eget kæmpe disponible kælderrum, som kan bruges til hjemmekontor, opbevaring, gildesal eller hobbyrum til husstandens kreative medlem.
 

Ejerforeningen

Foreningen består af af E/F Jydeholmen 22 og Løvholmen 16, som er en rød murstensejendom fra 1932 som er løbende vedligeholdt og veldrevet. I foreningens grønne gårdanlæg er der rig mulighed for ophold på foreningens terrasse samt på de grønne områder.
 

Området

Det er er svært at være bedre placeret i Vanløse end hvad tilfældet er her. Fra lejligheden er du i gå afstand til alle livets fornødenheder og du er kun 5 minutters gang fra Vanløse metro, hvorfra du kan være på Kongens Nytorv på under 15 minutter. Derudover er du også tæt på Flintholm, s-toget samt skole, børnehave og et væld af grønne arealer såsom Damhusengen, Damhussøen og Grøndalsparken.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. 
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
115 m2
Antal rum
5
Byggeår
1932/2022
Ejerudgift pr. md.
6.937 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001059

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Mariendalsvej 26, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne flotte udsigtslejlighed på grønne Mariendalsvej, lige i smørhullet på Frederiksberg.

Lejligheden og ejendommen

Selvom ejendommen med sin datering af 1962 hører til perioden hvor især de standardiserde type-etagehuset begyndte at vinde indpas, udmærker Mariendalsvej 26 sig med sine klare tråde til tidligere byggetraditioner som funkis og modernisme. Det er tydeligt at det gode håndværk fra forudgående strømningner ikke har sluppet sit tag og det kan man som kommende ejer glæde sig over. Sælger har også ladet dette skinne igennem i såvel vedligeholdesen samt valg af køkken, der trods sin indsættelse i 2020 følger den gamle funkistradition – helt i husets ånd. Lejligheden har en fantastisk plantegning med to værelser beliggende i hver sin ende og med en fordelingsgang hvorfra alle lejlighedens rum kan tilgåes. Fra begge værelser er der ligeledes adgang til den store sydvendte altan hvor udsigten over villakvarteret nord for Falkoner Allé kan nydes. Til ejendommen hører der både fælles vaske- og tørrerum, cykelkælder, 5 stks. fælles parkeringspladser samt en hyggelig have foran huset. Ejendommen har også elevator som kan tilgåes fra ejendommens stueetage uden niveauforskydning.

Kvarteret

Mariendalsvej er en speciel vej. Til trods for sin yderst centrale beliggenhed på såvel Frederiksberg og København i sin helhed, så er den utrolig lidt befærdet. Vejen er nemlig ensrettet med retning fra Falkoner Allé mod Kronprinsesse Sofies Vej. Boligsammensætningen på vejen er også dejligt broget og tæller alt fra store villaer samt mindre og større etageejendomme til institutioner og idrætshal. En gade der både lever og ånder, men også kan være så stille at man skulle tro tiden var gået i stå. Et rigtig frederiksbergsk varermærke.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
3.575.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
65 m2
Grundareal
610 m2
Antal rum
2
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
3.192 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001054

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
C.F. Richs Vej 120, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne hyggelige lejlighed på Frederiksberg, beliggende i den eftertragtede ejerforening E/F Ringparken.

Lejligheden

Der findes næppe bedre plantegninger end hvad tilfældet er her. Via lejlighedens entré kan alle lejlighedens tre rum tilgåes samt toilet/bad, hvilket gør den oplagt til både den lille familie, kæresteparret eller som delelejlighed. Når du kommer ind i entréen vil du på venstre hånd finde hvad der i dag bliver brugt som de voksnes soveværelse, som er lejlighedens mindste. Dette kunne også oplagt bruges til kontor eller gæsteværelse. I det tilstødende værelse finder du lejlighedens største værelse, der både kan rumme stor seng, skrivebord og et stort skab til opbevaring. Funkisejendomme bærer præg af at funktionalisme er den røde tråd i lejlighedens indretning, og nærværende lejlighed er bestemt ingen undtagelse. Lejlighedens stue er, ganske utraditionelt fra øvrige ejendomme i starten af det 20-århundrede, i åben forlængelse med køkkenet, hvilket giver en køkken-alrum fornemmelse og dermed god synergi mellem køkken og spisebord. Fra stuen er der adgang til den store vestvendte altan, der med sin indbygning i ejendommen sikrer både læ og en mere privat altanoplevelse sammenlignet med nyere påsatte altaner.

Ejerforeningen

Der er tale om en stor ejerforening med styr på tingene. Foreningen rummer flere blokke, der alle hører under én og samme ejerforening. Det giver et stærkt sammenhold og en sjældent set hyggelig landsbyagtig stemning blandt de beige bygninger og de gartner-holdte grønne områder som foreningen råder over. Glæd dig til at blive en del af en veldrevet forening der vil fællesskabet og en fornuftig drift, ligesom det skal og bør være. Til lejligheden er der udover nogle fantastiske grønne områder tillige brugsret til fælles vaskeri, tre gode legepladser, gode parkeringsmuligheder, cykelrum og barnevognsrum.

Området

Til trods for de dejlige rolige og grønne omgivelser er lejligheden beliggende utrolig centralt. Du er kun få minutters gang fra Flintholm Station, der kan bringe dig til Kgs. Nytorv på et kvarter, eller Grøndal Station der tager dig forbi Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg, Nørrebro Station og videre til Hellerup. Alt på under 15 minutter. Kan det blive nemmere? Det bliver svært. Velkommen til Frederiksberg.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur., ejendomsmægler
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
65 m2
Grundareal
3763 m2
Antal rum
3
Byggeår
1937
Ejerudgift pr. md.
2.614 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
157MLB-001044

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Dagmarsgade 26, 2. 150., 2200 København N

Introduktion

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af et håndværkertilbud centralt placeret på Nørrebro og i den eftertragtede ejerforening Tophouse, som byder på et væld af fællesfaciliteter der blandt andet omfatter tennisbane og svimmingpool.

Lejligheden

Lejligheden fremstår som den var bygget og indrettet i 1974, hvorfor der skal hensættes beløb til istandsættelsesarbejder hvis man vil have lejligheden bragt up to date. Omvendt får du muligheden for at sætte dit helt eget præg på lejligheden. Selve indretningen er praktisk med en god fordelingsgang, hvorfra der kan tilgåes stort bad og toilet, der til trods for sine mange år på bagen stadig fremstår i god stand. Toilettet er helt nyt og indsat i 2022. I lejlighedens kombineret stue- og køkken er der rig plads til at udfolde sig og prøve forskellige indretninger af. Der er mange i ejerforeningen, der i samme type lejlighed som denne, har valgt at sætte vægge op på mange forskellige måder – alt afhængig af hvad der måtte fungere bedst for den enkelte. Andre lejlighedsejere har blot valgt at have ét stort rum, så det bliver en stor klassisk studio apartment. Mulighederne i hvert fald mange og med den store altan vil der være garanteret mange dejlige stunder i de lune sommeraftener, især da ejendommen ligger tilbagetrukket fra selve Dagmarsgade.

Ejerforeningen

Det er ikke mange ejerforeninger der har både tennisbane, swimminpool, træningscenter, sauna, parkeringspladser og værksted tilgængelige for deres beboere. Det er dog tilfældet i E/F Tophouse. De mange fællesfaciliteter danner rammen om et stærkt sammenhold og fællesskab i ejerforeningen, der huser alt fra ældre borgere der har boet der siden ejendommens opførelse og yngre beboere der nyder godt af Nørrebros pulserende liv.

Området

Du kan ikke ligge mere centralt på Nørrebro end på Dagmarsgade. Du er en kort gåtur væk fra både Runddelen, to metrostationer, s-toget, Fælledparken på Østerbro og stadig kun 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, partner, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.295.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
51 m2
Grundareal
6090 m2
Antal rum
1
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
3.011 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
157MLB-001051

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Johan Kellers Vej 46, st.. tv., 2450 København SV

På Johan Kellers Vej 46, st. tv. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende og stemningsfyldte to værelses lejlighed. Lejligheden er perfekt til solisten, parret eller som delelejlighed. Forældrekøb er også muligt.

Området

Lejligheden ligger attraktivt i det gode gamle Sydhavnen, hvor man både har grønne områder og Vesterbro et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for kort cykelafstand er der indtil flere dagligvarebutikker, en håndfuld specialforretninger og havnebad. Derudover ligger lejligheden også yderst tæt på grønne arealer og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur, Carlsberg Kvarteret, Vesterbro og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metrostation på Mozarts Plads (2024).

Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det hyggelige køkken. Fra det ene værelse, der pt. bruges som stue er der udgang til den mest fanastisk hyggelige og private have som lejlighedens ejer har en eksklusiv brugsret til. Lejligheden fremtræder i pæn og velholdt stand med opdateret og stilfuldt badeværelse samt andre smukke detaljer, der gør at man føler sig hjemme fra første besøg. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed.

Som beboer får man brugsret til foreningens grønne gårdmiljø, fælles vaskekælder samt eksklusiv brugsret til eget kælder- og loftsrum.

Er du interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.825.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
59 m2
Grundareal
4441 m2
Antal rum
2
Byggeår
1936
Ejerudgift pr. md.
2.821 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001038

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Johan Kellers Vej 34, 3. th., 2450 København SV

Lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det flotte snedkerkøkken. Fra begge værelser er der adgang til altan.

På Johan Kellers Vej 34, 3. th. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne flotte to værelses lejlighed. Lejligheden er perfekt til enkeltpersonen, parret eller som delelejlighed. Forældrekøb er også muligt.

Området

Lejligheden ligger attraktivt i det gode gamle Sydhavn, hvor man både har grønne områder og Vesterbro et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for kort cykelafstand er der indtil flere dagligvarebutikker og en håndfuld specialforretninger. Derudover ligger lejligheden også yderst tæt på grønne arealer og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metro der med en station på Mozarts Plads (2024) i endnu højere grad kommer til at forbinde Sydhavnen med resten af byen.

Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det flotte snedkerkøkken. Fra begge værelser er der adgang til altan – det ene ud mod gaden og det andet ud mod gården. Lejligheden fremtræder i pæn og velholdt stand med et fantastisk snedkerkøkken der er lavet specifikt til lejligheden med medfølgende SMEG ovn og gaskomfur. Badeværelset, som er fra 2018, er yderst rummeligt og større end hvad man ellers kunne forvente af en lejligheden på denne størrelse. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed.

Som beboer får man brugsret til foreningens grønne gårdmiljø der står foran en kommende sammenlægning med de omkringliggende foreninger og der er ligeledes også brugsret til både kælder- og luftsrum.

Er du interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag og lad os finde et tidspunkt der passer dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.265.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
56 m2
Grundareal
4441 m2
Antal rum
2
Byggeår
1936
Ejerudgift pr. md.
2.817 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001024

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Frederiksvej 48, 4. tv., 2000 Frederiksberg

Vi har nu fornøjelsen af at sætte denne rummelige 2-værelses udsigtslejlighed til salg.

Lejligheden

Fra opgangen træder du ind i lejlighedens lyse og praktiske fordelingsgang. Her er både højt til løftet, hvidlakerede plankegulve og flotte indbyggede skabe til frakker, sko og ekstra opbevaring. Fra entréen har man adgang til alle lejlighedens rum. I stuen gentager de flotte hvidlakerede plankegulve og den klassiske Frederiksberg stuk kommer virkelig til sin prægt. Den nuværende ejer har alene valgt at have et sofaarrangement, omend der er rigeligt plads til spisebord, så alt samles i stuen. I forbindelse med stuen ligger soveværelset. Her pryder et flot stort glasparti der adskiller soverum og passage. På højre hånd er der nogle fantastiske indbyggede skabe der følger hele endevæggen – fra gulv til loft, og hvor der er indsat lejlighedens vaskemaskine.

Køkkenet er kun ganske få år gammelt og fremstår klassisk og stilrent med hvide elementer og en mørk bordplade fra Reform. Køleskabet er placeret i et indbygget skab, hvilket gør at det ingen gulvplads tages fra køkkenet der indeholder rigeligt med skabsplads til køkkenremedierne. Skal man have endnu mere plads, så er det lige til at få indsat overskabe. Køkkenet indeholder tillige en nyere opvaskemaskine. Badeværelset er af en fin størrelse med egen bruseniche og godt med skabsplads under håndvasken.

Beliggenhed

Der er mange hyggelige veje på Frederiksberg, men der er ikke mange som Frederiksvej. På begge sider af den blinde vej ligger gamle herskabsejendomme fra århundredeskiftet og for enden ad gaden finder du indgangen til Frederiksberg Have – et af såvel Frederiksberg og Københavns mest frodige og værdsatte åndehuller. Indkøbsmuligheder er både at finde på Nordre Fasanvej, Søndre Fasanvej og Peter Bangs Vej. Vesterbrogade og Gammel Kongevej er tilmed tæt på, hvor der henholdsvis er gode spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Med andre ord, er du her tæt på det hele, men alligevel i fuldstændig rolige og afslappende omgivelser.

Bemærk at vi hensyn og af respekt overfor sundhedsmyndighedernes anbefalinger ikke afholder åbent hus, hvorfor fremvisninger aftales individuelt. Ønsker du en fremvisning? Ring til os og lad os finde et tidspunkt.

—-

Med venlig hilsen

Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.795.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
57 m2
Grundareal
571 m2
Antal rum
2
Byggeår
1909
Ejerudgift pr. md.
2.755 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
157MLB-001023

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Nitivej 20, 4. mf., 2000 Frederiksberg

I den eftertragtede ejerforening Nitivej 12-20 på Frederiksberg har vi nu fornøjelsen af at kunne sætte denne solrige 2 værelses lejlighed med stor altan til salg. Lejligheden er beliggende midt i et roligt og luftigt område på Frederiksberg i gåafstand til både Fuglebakkekvarteret, livlige Godthåbsvej og Stefans Gade kvarteret. Der er elevator i ejendommen samt mulighed for leje af P-plads til kr. 300 pr. md.

Lejligheden

Lejligheden er beliggende på 4. sal og er sydvendt, hvorfor du kan regne med sol hele dagen – hele året rundt. Fra hoveddøren træder du ind i en praktisk fordelingsentré hvorfra der på højre hånd er adgang til lejlighedens rummelige bad og toilet med fin plads til vaskemaskine. Til venstre i entréen finder du et indbygget skab med plads til både frakker og sko, tasker mv. Fortsætter du fra entréen kommer du ind i lejlighedens stue og midtpunkt. Med lejlighedens 3 rum beliggende i forlængelse af hinanden får du en god og luftig en-suite fornemmelse der får lejligheden til at virke endnu større. Alle rummene nyder godt af de store vinduespartier. Fra køkkenet er der adgang til lejlihedens store altan hvor der både er plads til grill og bord med flere spisepladser.

Ejendommen er opført i 1995, hvorfor du både får elevator lige til døren, store fællesfaciliteter og kælderrum og ikke mindst et fantastisk privat gårdmiljø – alene forbeholdt ejendommens beboere. I sommerhalvåret indbyder området til mange gode stunder og tjener som et roligt og privat alternativ til Frederiksbergs mange parkområder.

Området

Lejligheden er beliggende i et dejligt roligt område lige ved både fuglebakkekvarteret og svømmehalskvarteret. Du er tæt på offentlig transport, et væld af caféer og restauranter på Godthåbsvej, CBS, Frederiksberg Metro og også den kommende metro ved Aksel Møllers Have. Derudover er du også tæt på det summende Stefans Gade Kvarter på den anden side af Ågaden, som om sommeren er et af de absolut mest livlige områder i hele København.

Ønsker du en fremvisning?

Med venlig hilsen

Cand.jur. Mathias Lund Bach
ba@ejb.dk | +45 30 22 50 20

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.890.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
65 m2
Grundareal
9296 m2
Antal rum
2
Byggeår
1995
Ejerudgift pr. md.
3.848 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
157MLB-001011

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.