Skip to main content
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Kildebakkegårds Alle 29, st.., 2870 Dyssegård

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne herskabelige og yderst karismatiske villalejlighed i Dyssegård. Ikke mange villalejligheder har evnen til at skille sig ud fra mængden med et stærkt arkitektonisk formsprog, men det formår Rosenlund på Kildebakkegårds Allé. Ejendommen ligger i Gentofte Kommune og tæt på den attraktive Dyssegårdsskolen.


Ejendommen

Villalejligheden er beliggende i stuen i den herskabelige villa med navnet “Rosenlund”, der ligeledes pryder forsiden af ejendommen. Lejlighedens store stuer en suite er kendetegnende med flot velbevaret stuk og karismatiske søljer og buer. Det er ikke just egenskaber man ser på de typiske boliger, men som her flot bringer fortidens stolte forhold til det smukke håndværk frem til år 2022 med sine fantastiske og konsekvente detaljerigdom. Ud over lejlighedens smukke stuer en suite indeholder villalejligheden også to flotte regulære soveværelser samt en nyrenoveret udestue fra 2018 med småsprossede vinduer og direkte udgang til én af lejlighedens i alt to terrassemiljøer. Lejligheden byder også på et stort køkken fra Uno Form, der fungerer som et oplagt samlingspunkt til selskabelige aftener. I lejlighedens toilet- og bad er der ligeledes ikke sparet på pladsen og fremstår generelt i god stand. Som bonus hører der til lejligheden også en vinkælder som, meget belejligt, kan tilgås direkte fra den ene af stuerne.

Have og fællesfaciliteter

Til villalejligheden får du brugsret til din helt egen del af haven idet anpartshaverne har valgt at dele haven op, så man hver især har sit eget grønne og private åndehul. Nærværende lejligheds have har to fantastiske terrassemiljøer, der tillader dig at følge med solen om sommeren imens beundrende blikke kan kastes på det flotte magnoliatræ, der hvert år beriger haven med sine blomster. Udover brugsret til egen have får du også brugsret til to kælderrum samt fælles vaskerum og værksted som deles med den anden anpartshaver. Det skal bemærkes at ejendom i år 2022 har fået helt nyt tag. Alle udgifter hertil er afholdt af sælger.

Området

Udover at være tæt på Dyssegårdsskolen har du også fantastiske transport- og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, med Vangede Station kun 3 minutters gang fra hoveddøren og hurtig adgang til Helsingør Motorvejen der i bil kan bringe dig til Kongens Nytorv på under 20 minutter.

Såfremt du ønsker en fremvisning eller at få tilsendt dokumenter på ejendommen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Ideel anpart (villa)
Kontantpris
6.750.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
120 m2
Grundareal
708 m2
Antal rum
4
Byggeår
1923
Ejerudgift pr. md.
3.061 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001046

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.