Skip to main content
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Hvidkildevej 117, 2400 København NV

Vi har fornøjelsen af udbyde dette fantastiske rækkehus på Hvidkildevej i København. Det er faktisk lidt af en sjældenhed at et rækkehus på denne vej rammer markedet, hvorfor vi er glade for at få æren at formidle salget.

Området

Hvidkildevej hører til området omkring genforeningspladsen, som er et helt særligt sted i København. Genforeningspladsen belv anlagt i 1920’erne, og ligger som et fantastisk intimt åndehul midt imellem Hulgårdsvej og Borups Allé. Idrætspladsen er en central del af området og de skønne grønne arealer er et trækplaster for de mange lokale når der skal gåes ture. Én ting er hvad der forefindes i det helt nære lokalområde i og omkring Hvidkildevej, noget andet er dets centrale placering i København som helhed. Der er ikke mange steder, hvor du har mulighed for at få så stort et antal disponible etager, for- og baghave, og samtidig være kun et stenkast fra både Frederiksberg, Nørrebro, Brønshøj og Vanløse. På Hvidkildevej ligger København vitterligt for dine fødder, afhængig af hvilken bydel der skal besøges i dagligdagen er det blot et spørgsmål om at pege jernhesten i rette retning og du vil være der på få minutter.

Ejendommen

Hvidkildevej 117 er en del af Hvidkildehusene som der i 1928 blev bygget 44 af under styring af arkitekt Poul Søgaard Pedersen. Med sine grønne forhaver og småsprossede vinduer har husene sin helt egen charme og giver et indtryk af godt håndværk og hygge. Der gøres meget for at bevare husene i oprindelig stil, hvilket man qua den bevaringsværdige klassification ligeledes er forpligtet til udvendigt. Huset er opført i røde mursten i krydsforband med hvidmalede småsprossede vinduer med kitfals. På første salen hvor to af boligens værelser er samt bad/tolier, er  bolige forsynet med kviste – både bod nord og syd. Hovedøren er helflade og sildeben. Taget er lagt med røde vingetegl og skorstenene bevaret selvom alle Hvidkildehusene nu har fjernvarme. Nærværende ejendom er yderst velholdt og bevaret i dets originale udtryk med alle de gamle flotte detaljer. Du får her muligheden for at gribe stafetten og blive den ny ejer af et enestående københavner-rækkehus.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
8.250.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
126 m2
Grundareal
259 m2
Antal rum
5
Byggeår
1929
Ejerudgift pr. md.
5.083 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
157MLB-001045

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Tom Kristensens Vej 53, 2300 København S

Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
5.300.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
115 m2
Grundareal
89 m2
Antal rum
5
Byggeår
2014
Ejerudgift pr. md.
4.238 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
157MLB-001027

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.