Skip to main content
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Strandvejen 285, 2920 Charlottenlund

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere dette flotte, gamle og historierummende skovserhus fra 1898 beliggende på landet nok mest kendte adresse, nemlig Strandvejen nord for København.

Området

Der findes næppe en vej i dette land der er blevet beskrevet og beundret så meget som Strandvejen. Tankerne ledes tilbage til Knud Sønderbyes Midt I en Jazztid, hvor Peter Hasvig cykler Strandvejen tynd for at frekventere Vera fra det bedre borgerskab, for efterfølgende at drage syd på til Ellen og de hengemte småkager på Vesterbro. At denne famøse gade har været brugt til at skildre borgerskabets frie liv og i dette tilfælde en ung mands famlen efter et ståsted i mellemkrigstiden er ikke tilfældigt. Strandvejen har til alle tider været dragende – misse Møghe ville have været enig. Strandvejen skal dog ikke blot drage og opleves sporadisk, men leves, hvilket du har muligheden for her. Ikke nok med at du får en adresse ud over det sædvanlige, så bliver du også en del af en helt unik lokalhistorie som indehaver af et ægte skovserhus. Skovshoved er et gammelt fiskerleje med en lang og traditionsrig historie, hvorfor de lokale også tituleres som “skovsere”. Det stærke lokalmiljø sørger løbende for at værne om denne historie – blandt andet igennem Skovshoved By’s Grundejer og Bevaringsforening der går helt tilbage til 1938.

Huset

Det er ingen hemmelighed at huset trænger til en kærlig hånd så den kan komme tilbage til fordums storhed. Du har dermed muligheden for at sætte dit helt eget præg på denne ekseptionelt beliggende ejendom. Til trods for at der måtte være begrænsninger for ændringen af ejendommens ydre, af respekt for de historiske skovserhuse, så har du indendørs store mulighed for at sætte dit præg samt ændre på plantegningen så den passer til lige netop dit behov.

Stueetagen indeholder en fordelingsgang med adgang til værelse, toilet/bad, disponibelt rum, samt stueetagens stue/kontor. Fra stueetagen tilgåes 1. salen via en flot spindeltrappe. På 1. salen du ejendommens primære stue samt i forlængelse heraf en spisestue hvorfra du har udgang til altanen med kig til Øresund. Til sidst finder du ejendommens køkken. På 2. salen er der toilet/bad, to værelser – heraf det ene med udgang til endnu en altan – også med kig til Øresund.

Til ejendommen hører også et jordstykke med der pt. bruges som privat parkeringsplads, men som tidligere har været benyttet som lille have med terrasse.

Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
12.500.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
175 m2
Grundareal
124 m2
Antal rum
7
Byggeår
1899/1975
Ejerudgift pr. md.
5.085 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001022

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Vestergade 46, Strib, 5500 Middelfart

At Fyn er mere end bare fin – det er Strib så sandeligt et bevis på. Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne flotte, gamle og gedigne murermestervilla fra 1926 beliggende på en af de mest attraktive adresser i Strib, nemlig Vestergade.

Huset

Det er ingen hemmelighed at huset trænger til en kærlig hånd så den kan komme tilbage til fordums storhed, men du er allerede hjulpet godt på vej af sælger der har renoveret balkon, indsat nyt naturgasfyr i 2019 samt har skiftet størstedelen af de gamle vinduer i stueetagen ud med flotte termoruder – i helt ens design med de oprindelige. Dertil er der også gjort klar til etablering af en kommende sydvendt terrasse ud til haven med et flot nyt dørparti. Stueetagen er klassisk inderettet med 3 stuer samt et stort køkken. Stueetagen tilgåes via separat nyistandsat entré hvor du har rig mulighed for opbevaring af sko og frakker og hvorfra du ligeledes kan tilgå trappen til 1. salen. De fine store stuer i stueetagen ligger en-suite og giver rig mulighed for både spise-, opholds- og tv-stue og evt. muligheden for etablering af køkken-alrum med udgang til terrasse. Hertil kommer også den oplagte mulighed at fjerne de nedsænkede lofter, for endnu mere loftshøjde og potentielt hengemt stuk.

På 1. salen er alene 22 m2 af de sammenlagt 52 m2 udnyttet og godkendt til beboelse. Ved istandsættelse af ejendommen har du derfor mulighed for at øge det nuværende godkendte boligareal på 103 m2 til hele 133 m2. 1. salen bærer præg af manglende istandsættelse idet der er direkte kig til spær og tegl, men indholder uden problemer plads til etablering af minimum 3 store værelser. Dertil vil det være oplagt med indsættelse af veluxvinduer mod syd idet det vil give et fantastisk havkig.

I forlængelse af huset er der en tilbygning der er oplagt til værksted eller istandsættelse med henblik på separat teenage- eller gæsteafdeling. Mulighederne er mange.

Området

På hyggelige Vestergade har du alt inden for ufattelig kort rækkevidde. Du er nemlig kun i gåafstand til alt fra lystbådehavn, skøn badestrand, slagter, indkøb, børnehaver, skole, svømmehal, tennisbaner og sågar den lokale kirke. Du finder ikke nogen mere central beliggenhed i Strib end Vestergade.

Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.950.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
103 m2
Grundareal
516 m2
Antal rum
5
Byggeår
1926/1983
Ejerudgift pr. md.
1.753 kr.
Energimærke
G
Sagsnummer
157MLB-001035

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Elsdyrvej 7, Ejby, 4623 Lille Skensved

I Ejby vest for Lille Skensved og Køge har vi nu fornøjelsen af at sætte denne store velholdte villa til salg. Der er tale om et gedigent hus med et solidt energimærke A og separat forældre- og børneafdeling. Villaen er beliggende i Ejbys Håndværkerkvarter, hvilket betyder at størstedelen af beboerne i dette område driver selvstændigt erhverv side om side med deres private bopæl. Netop derfor er villavejen på Elsdyrvej ekstra bred så der er rum til de større armbevægelser. I dette område føler man sig ikke klemt, her er rigelig plads til at folde sig ud.

Huset

Fra baghaven har du to indgange til lejligheden, enten gennem bryggerset hvorfra du kommer direkte ind til stuen og har den oplagte børneafdeling til højre eller igennem hovedindgangen hvor du har direkte adgang til den oplagte forældreafdeling. Begge afdelinger af ejendommen har eget toilet og bad samt praktisk fordelings gang. Mellem de to afdelinger befinder sig et ekstraværelse som enten kan bruges som gæsteværelse eller familiens kontor. Til at samle det hele er der husets store spisestue og køkken alrum som er intet mindre end 14 meter langt og 4,5 meter bred. Her er der plads til de helst store familiemiddage og festlige sammenkomster.

Grund og øvrige bygninger

Udover hovedhuset er der på grunden tillige et stor anneks med indendørs pool samt separat bad og toilet. Med en kærlig hånd kan dette nemt bringes tilbage til fordums storhed og tjene til et helt unikt samlings punkt i sommerhalvåret for såvel familie, venner og naboer. På ejendommen er der derudover også 2 skure, et enkeltstående og et i forlængelse af carporten på husets højre side. På samme side af huset er der mere end rigeligt med plads til parkerende biler eller hvad behovet nu måtte være.

Rimelig ejerudgift, solidt energimærke og bedste planløsning.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
153 m2
Grundareal
1200 m2
Antal rum
5
Byggeår
1984
Ejerudgift pr. md.
2.911 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
157MLB-001019

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Vinkelstien 14, Lellinge, 4600 Køge

!RESERVERET!. Et stenkast vest fra Køge ligger Lellinge som helt omkranset af marker emmer af landlig idyl. Ejendommen som vi har fornøjelsen af at sætte til salg ligger på en rolig aflukket sidevej, få minutters gang til hovedvejen.

Et stenkast vest fra Køge ligger Lellinge som helt omkranset af marker emmer af landlig idyl. Ejendommen som vi har fornøjelsen af at sætte til salg ligger på en rolig aflukket sidevej, få minutters gang til hovedvejen.

Huset

Indenvendigt er huset blevet gennemrenoveret i år 2016. Renovationen indbebar nyt bad, køkken, gulve med gulvarme samt forbredret isolering, hvilket kan ses ved at ejendommen har energimærke B. Når du træder ind i huset bliver du mødt af en praktisk fordelingsentré kombineret med bryggers, hvorfra du kan tilgå alle rum i husets stueetage ligesom du også finder trappen til førstesalen. På venstre side finder du husets to oplagte soveværelser som i dag bliver brugt til henholdsvis børneværelse og master bedroom. En oplagt mulighed ville også være at bruge et af disse rum til kontor eller gæsteværelse og dermed flytte soværelset til førstesalen. Mulighederne er mange. Netop førstesalen fremstår i dag uudnyttet og det er værd at bemærke at alene halvdelen af arealet er godkendt til beboelse hvorfor du faktisk får flere m2 med i prisen end de angivne. I husets køkken alrum er der både plads til spisebord og sofahjørne. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang ud til ejendommens fine have hvor en færdiggjort terrasse vil gøre underværker.

Udefra fremstår huset delvist ufærdigt, hvorfor man som køber skal være indstillet på at bruge midler på at få sat det sidste punktum. Det giver omvendt mulighed for at man kan færdiggøre facade samt terrasse sådan som man helst selv ønsker det. Prisen afspejler at der mangler det sidste.

Området

Udover de mange grønne områder gør Lellinge sig især udmærket ved de fantastiske transportmuligheder, der gør turen både nordpå til København og sydpå til en meget let løsning via E20.

Lellinge har både sin egen kirke og sit helt eget supermarked i centrum af byen. Derudover finder du på kun et enkelt minuts gang fra ejendommen store grønne sportsarealer, hvor byggeriet til et nyt multisports center snart påbegynder, til glæde for børn og voksne og ikke mindst for byen. Skole og dagsinstitutioner er også i gåafstand fra huset.

Interesseret i en fremvisning? Ønske du at give et bud? Skriv til os på bolig@ejb.dk

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.620.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
88 m2
Grundareal
728 m2
Antal rum
4
Byggeår
1920
Ejerudgift pr. md.
1.582 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
157MLB-001008

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.