Skip to main content
Billeder
Kort
Hoffmeyersvej 37, 2000 Frederiksberg

Palævilla med uanede muligheder

Kæmpe palævilla på Frederiksberg med plads til den helt store familie, til hverdagen og til fest. I alt 575 etagemeter (BBR: 298 m2).
 
Ejendommen

Ejendommen er opført i 1934 og beliggende tæt på den evigt smukke Solbjerg Kirkegård og i gåafstand fra Frederiksberg Have, Søndermarken og attraktive indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter lige om hjørnerne. En bolig ud over det sædvanlige og en villa, som smukt forener den klassiske arkitektur med mulighed for moderne boligkomfort. Her er højt til loftet på alle måder, her er de smukkeste detaljer i interiør, paneler og stuklofter og her er de fineste rumligheder og gennemlysninger på tværs af verdenshjørnerne.
 
Indretningen

Entré til smuk hall, hvorfra der er adgang til stort funktionelt indrettet køkken og husets tre imponerende stuer, som ligger en suite i hele husets bredde. Fra den store opholdsstue er der ad dobbeltdøre udgang til charmerende havestue med trappe til den omkringliggende have. Fra køkkenet er der adgang til værelse, der i hverdagen kan fungere som en hyggelig spisestue, alternativt au pair/gæsteværelse med sideliggende badeværelse med brus. 1. salen er indrettet med repos i hallen, hvorfra der er adgang til østvendt værelse og fordelingsgang til yderligere tre store soveværelser, meget stort badeværelse med dobbeltbrus og yderligere et soveværelse. Fra to af soveværelserne er der udgang til skøn altan (ca. 12 m2). 2. salen er indrettet med to store rum med loft til kip (ca. 3,5 meter), hvor kun fantasien sætter grænser for indretning. Veldisponeret underetage med i alt fem disponible rum, vaskekælder, fyrrum og egen indgang fra gårdsiden af huset. Et helt igennem vidunderligt hus med et væld af muligheder, et væld af de fineste detaljer og et væld af værelser, som kan få de fleste boligdrømme til at gå i opfyldelse – og et hjem der fortjener at blive budt op til dans og moderniseret til at blive en ny families levested de næste generationer.
 
Er du interesseret i at høre nærmere?
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler
mathias@mathiasmendel.dk
+45 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
15.795.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
298 m2
Grundareal
594 m2
Antal rum
9
Byggeår
1934/1941
Ejerudgift pr. md.
9.081 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
1570000040

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort
Boeslunde Byvej 173, 4242 Boeslunde

Kæmpe familievilla med plads til det hele

I Boeslunde finder man denne helt ideelle familievilla med hele 233 boligkvadratmeter, som er placeret på en højt beliggende 1.723 kvm stor grund, hvor børn kan boltre sig og de voksne kan nyde tilstedeværelsen.
 
Ejendommen byder bl.a. på et tag fra 2001, opdateret varmerør i kobber med nyere radiatorer, en mulighedsrig, opvarmet kælder med bad samt en 96 kvm. stor dobbelt garage med isoleret værksted. 
 
Området

I smørhullet mellem Skælskør, Korsør og Slagelse finder man den hyggelige by Boeslunde. Boeslunde byder på et veletableret bymiljø med købmand, sportsaktiviteter, friskole med børnehave og meget mere. Kun 6 km fra ejendommen har du Egerup Strand, hvor de varme sommerdage kan nydes og børnene kan bade. 
 
Boligen

Ejendommen byder på en stor entré, stort spisekøkken og et rummeligt soveværelse med plads til større skabsarrangement. Herudover er der også et fint kontor og hele to store værelser, som oplagt kan benyttes til børneværelser. Ejendommens samlingspunkt er den fine vinkelstue med plads til ophold- og spiseafdeling. Fordelingsgangen giver dig adgang til et fint toilet. I gæsteentréen har du adgang til den 100 kvm store kælder som indeholder: flere disponible rum samt et badeværelse. På 1. salen er der rig mulighed for at fantasien kan slippes løs til, hvad man ønsker at bruge den til. Sælger har indrettet sig med en fantastisk gildesal med bar samt et toilet, hvor der er mulighed for, at installere en bruseniche. Fra 1. salen har man desuden et lille hav kig.
 
Grunden

Den 1.723 kvm. store grund er anlagt med en fin stor græsplæne, der giver børn og voksne rig mulighed for at lege, spille boldspil eller danne scene for den store havefest. Grunden byder desuden også på en stor, flisebelagt terrasse, hvor både morgen- middag og aftensolen kan nydes.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Slagelse, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.690.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
233 m2
Grundareal
1723 m2
Antal rum
6
Byggeår
1955/1988
Ejerudgift pr. md.
3.023 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
1570000019

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort
Kirkebakken 86, Karrebækstorp, 4736 Karrebæksminde

Gennemført villa med pool, spa og tennisbane

Ejendommen har i 2018 fået monteret luft/vand varmepumpe og opsat solcelleanlæg i år 2021, hvorfor forbrugsudgifter på ejendommen er meget lave.
 
Området

Karrebækstorp ligger kun 2.5 km. fra Karrebæksminde som er en charmerende by ud til vandet der er kendt for sit sprudlende liv i sommerhalvåret. Byen er helt sin egen og har en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder og aktiviteter til alle aldre. Ligeledes byder Karrebæksminde også på gode indkøbsmuliger, et velfungerende foreningsliv og spændende steder som Vesterhave Vingård, museumer. Er du til golf – så ligger den populær golfbane kun 6,5 km fra ejendommen. Området har desuden tilknytning til Lille Næstved Skole. Fra ejendommen er der kun 1,1 km. til busstoppestedet til Næstved.
 
Boligen

Boligen byder på en entré som forbinder badeværelse, et stort værelse samt køkkenet, som er i forbindelse med en stor spisestue med god plads til gæster. Herfra er der adgang til en hyggelige opholds stue, hvorfra der er adgang til 1. salen med repos, indbyggede skabe samt to gode store soveværelser.
 
Udhus

Udhuset byder på en gæste-/teenageafdeling med entré, bryggers, badeværelse og soveværelse samt en god garage og loftrum med mulighed for opbevaring. 
 
Grunden

Den 2.971 m² store grund er anlagt med en stor indkørsel med plads til flere biler og båd. Baghaven byder på ren wellness med stort poolområde med flere hyggelige kroge, hvor man kan nyde sig et glas rosé efter en dukkert samt et dejligt spa område, hvor man rigtig kan slappe af. Desuden byder grunden også på sin helt egen tennisbane. Derefter er der mulighed for at sætte sig ved bålpladsen ved flammernes skær. I haven er der generelt flere gode terrasser og opholdsrum, hvor man kan have hyggelige stunder med familie og venner, hvor hver krog har sin helt egen funktion i forhold til der ønskes skabt.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Skælskør, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.485.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
184 m2
Grundareal
2971 m2
Antal rum
4
Byggeår
1910
Ejerudgift pr. md.
2.136 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
1570000032

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Købsaftale underskrevet
Købsaftale underskrevet
Billeder
Plantegning
Kort
Østervej 14, 4261 Dalmose

Mulighedsrig etplans villa fra "Tjæreborg Huse" velbeliggende i første række til marker

Området

Dalmose byder på de helt rigtige rammer for alle aldre. Byen har et sundt foreningsliv, der med mange sociale aktiviteter og en fin sportshal, er med til at skabe de bedste forudsætninger for et godt sammenhold. Byen udmærker sig også ved, sin størrelse til trods, at have gode indkøbsmuligheder i den lokale Dagli’ Brugs. Byen har også egen skole og dagsinstitution. Dalmose ligger centralt placeret med kun 14 minutters kørsel til Skælskør, hvor man finder Kobæk Strand, havnemiljø og restauranter. Slagelse er kun 20 minutters kørsel fra ejendommen, hvorfra man nemt kan tilgå E20, samt Slagelse Station der tager dig til Fyn, Jylland eller København på under en time.
 
Boligen

Østervej 14 er oplagt for dem, som vil sætte deres eget præg på materialevalg og indretning. Boligen byder på en stor entré med et gangareal, som forbinder husets mange værelser og opholdsrum samt et køkken med mange indretningsmuligheder. Boligen byder ligeledes på tre gode værelser samt mulighed for at lave et 4. værelse. Herudover er der et fint stort forældre soveværelse med flotte indbyggede skabe. Til sidst indeholder ejendommen også et stor og rummeligt badeværelse, gæstetoilet samt et bryggers.
 
Grunden

Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel, som fører op til en carport med indbygget skur. Dejlig  have med masser af frugttræer, buske og bede. Desuden er der en syd/vestvendt, delvist overdækket terrasse, der giver rig mulighed for at nyde de varme solskinstimer. Generelt inviterer haven til mange timers leg og ophold i den friske, danske sommerluft. 
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Skælskør, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.235.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
148 m2
Grundareal
1097 m2
Antal rum
5
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
1.834 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
1570000023

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Købsaftale underskrevet
Købsaftale underskrevet
Billeder
Kort
Carl Medingsvej 32, 4230 Skælskør

Historisk murermestervilla med mange flotte arkitektoniske detaljer

Boligen er under renovering og der mangler derfor fx badeværelse samt færdiggørelse af alle rum.
 
Området

At Skælskør bliver kaldt for “Solskinsbyen” er ikke tilfældigt. Byen bliver efter sigende beriget med omtrent 200 ekstra solskinstimer om året. Skal solen ikke nydes på matriklen er der oplagte udflugtsmål, som blandt andet Skælskør havn eller Kobæk Strand, som er en af områdets mest populære strande. Skælskør byder på et væld af indkøbsmuligheder, en skole, flere daginstitutioner, småbutikker samt flere fantastiske spisesteder, som løbende afholder flere mad- og vin arrangementer. Skælskør er en spændende by med et aktivt lokalsamfund, hvilket manifesterer sig i de mange traditionsbundne arrangementer i byen.
 
Boligen

Når man ankommer til boligen bliver man mødt af en stor entré, hvor der er adgang til køkkenet og badeværelset, som ikke er opført endnu samt en stor spise- og opholdsstue, hvor der en hyggelig vinterstue, hvor man har udgang til terrassen i forhaven. Boligen byder desuden også på en gæsteentré, hvor der er trappe til 1. salen som indeholder: Repos med disponibelt rum, badeværelse, opholdsrum, 2 værelser samt et mindre toilet.
 
Udhus

Til ejendommen er der et flot moderniseret udhus, som kan benyttes som bryggers og grovkøkken.GrundenGrunden er anlagt med en flot indkørsel, som er belagt med brosten og fører hele vejen op til bagsiden af huset, hvor der er et skønt gårdmiljø, hvor der er rig mulighed for, at indrette sig med hyggelige kroge. Derudover er der en nem forhave med græsplæne, æbletræ, buske mv. samt en lille terrasse, hvor maden kan nydes.

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.978.900 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
186 m2
Grundareal
683 m2
Antal rum
5
Byggeår
1884/1955
Ejerudgift pr. md.
2.260 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
1570000033

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort
Mosevej 10, 4261 Dalmose

Flot moderniseret etplans villa på en af Dalmoses bedste adresser

BEMÆRK: 
Sælger betaler 50.000,00 kr., i tilskud til et solcelleanlæg i forbindelse med en handel!

 
Området

Dalmose byder på de helt rigtige rammer for alle aldre. Byen har et sundt foreningensliv, der med mange sociale aktiviteter og en fin sportshal, er med til at skabe de bedste forudsætninger for et godt sammenhold. Byen udmærker sig også ved, sin størrelse til trods, at have gode indkøbsmuligheder i den lokale Dagli’ Brugsen. Byen har også egen skole og dagsinstitution. Dalmose ligger centralt placeret med kun 14 minutters kørsel til Skælskør, hvor man finder Kobæk Strand, havnemiljø og restauranter. Slagelse er kun 20 minutters kørsel fra ejendommen, hvorfra man nemt kan tilgå E20, samt Slagelse Station der tager dig til Fyn, Jylland eller København på under en time.
 
Boligen

Mosevej 10 er oplagt for enten førstegangskøberne eller den etablerede børnefamilie. Boligen byder på en fin entré og et gangareal, som forbinder husets mange værelser og opholdsrum. Køkkenalrummet danner rammen for hyggelige middage med familie og venner. Boligen indeholder tre gode værelser, et forældre soveværelse, et rummeligt og tidsløst badeværelse samt et praktisk bryggers. Ejendommen er løbende moderniseret og fremstår derfor flot og indflytningsklar. Boligen opvarmes med el gulvvarme i de fleste rum, hvilket giver økonomiske fordele ved nedsat elafgift.
 
Grunden

Grunden er anlagt med en flisebelagt indkørsel. Dejlig nem have med en nyere sydvest vendt træterrasse, der giver rig mulighed for at nyde de gode solskinstimer. Derudover er der også en hyggelig overdækning, hvor sælger har indrettet sig med loungesæt samt tv, som inviterer til mange timers ophold i den friske, danske sommerluft. På grunden er der etableret et rummeligt skur, som bruges til værksted samt en overdækning i forlængelse heraf, hvor cykler og trailer kan holde i tørvejr.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Skælskør, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.350.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
132 m2
Grundareal
780 m2
Antal rum
5
Byggeår
1978
Ejerudgift pr. md.
1.776 kr.
Energimærke
F
Sagsnummer
1570000021

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort
Kildebakken 11, 4230 Skælskør

Sjældent udbudt liebhaveri i 1. række til Noret i Skælskør

På Kildebakken 11 har vi nu fornøjelsen af at kunne udbyde denne villa med en enestående udsigt.
 
Området

At Skælskør bliver kaldt for “Solskinsbyen” er ikke tilfældigt. Byen bliver efter sigende beriget med omtrent 200 ekstra solskinstimer om året. Disse mange timer kan oplagt nydes på en af de mange terraser her på Kildebakken, hvor blikket samtidig kan beundre den storslåede udsigt. Skal solen ikke nydes på matriklen er oplagte udflugtsmål blandt andet Skælskør havn eller Kobæk Strand, som er en af områdets mest populære strande. Skælskør byder på et væld af indkøbsmuligheder, en skole, flere daginstitutioner, små butikker samt flere fantastiske spisesteder, som løbende afholder flere mad- og vin arrangementer. Skælskør er en spændende by med et aktivt lokalsamfund, hvilket manifesterer sig i de mange traditionsbundne arrangementer i byen.
 
Boligen

Denne bolig er ikke som boliger er flest. Kildebakken skiller sig ud fra mængden og det er egentlig ganske fortjent. Udsigten hører nok til en af de bedste i området, hvorfor ejerskifter ses sjældent. Ejendommen byder på en fin entré og hele to gangarealer som forbinder husets mange værelser og opholdsrum. Allerede fra spisestuen kan man se ud over Noret. Fra spisestuen træder man videre ind i husets store stue, der indeholder både pejs samt flotte panorama vinduer, hvorfra ejendommens storslåede udsigt er svær at overse. Boligen byder desuden også på en tv stue, tre gode værelser, hvoraf det ene med adgang til eget badeværelse, samt bryggers og endnu et badeværelse.
 
Grunden

Den 2031 m² store grund er anlagt med en masse fine gamle træer, buske samt flere terrasser. Forhaven byder på en vestvendt, flisebelagt terrasse, hvor man kan sidde og nyde de hyggelige aftenstunder. Mod øst er der ligeledes en flisebelagt terrasse, hvor man kan nyde morgensolen og ikke mindst udsigten over Noret. Den skønne frodige natur med vilde blomster, buske og flotte træer giver ikke blot en hyggelig atmosfære, men gør også Kildebakken 11 til en dejlig privat oase.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Skælskør, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.200.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
163 m2
Grundareal
2031 m2
Antal rum
5
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
2.953 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
1570000018

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort
Strandvejen 285, 2920 Charlottenlund

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere dette flotte, gamle og historierummende skovserhus fra 1898 beliggende på landet nok mest kendte adresse, nemlig Strandvejen nord for København.

Området

Der findes næppe en vej i dette land der er blevet beskrevet og beundret så meget som Strandvejen. Tankerne ledes tilbage til Knud Sønderbyes Midt I en Jazztid, hvor Peter Hasvig cykler Strandvejen tynd for at frekventere Vera fra det bedre borgerskab, for efterfølgende at drage syd på til Ellen og de hengemte småkager på Vesterbro. At denne famøse gade har været brugt til at skildre borgerskabets frie liv og i dette tilfælde en ung mands famlen efter et ståsted i mellemkrigstiden er ikke tilfældigt. Strandvejen har til alle tider været dragende – misse Møghe ville have været enig. Strandvejen skal dog ikke blot drage og opleves sporadisk, men leves, hvilket du har muligheden for her. Ikke nok med at du får en adresse ud over det sædvanlige, så bliver du også en del af en helt unik lokalhistorie som indehaver af et ægte skovserhus. Skovshoved er et gammelt fiskerleje med en lang og traditionsrig historie, hvorfor de lokale også tituleres som “skovsere”. Det stærke lokalmiljø sørger løbende for at værne om denne historie – blandt andet igennem Skovshoved By’s Grundejer og Bevaringsforening der går helt tilbage til 1938.

Huset

Det er ingen hemmelighed at huset trænger til en kærlig hånd så den kan komme tilbage til fordums storhed. Du har dermed muligheden for at sætte dit helt eget præg på denne ekseptionelt beliggende ejendom. Til trods for at der måtte være begrænsninger for ændringen af ejendommens ydre, af respekt for de historiske skovserhuse, så har du indendørs store mulighed for at sætte dit præg samt ændre på plantegningen så den passer til lige netop dit behov.

Stueetagen indeholder en fordelingsgang med adgang til værelse, toilet/bad, disponibelt rum, samt stueetagens stue/kontor. Fra stueetagen tilgåes 1. salen via en flot spindeltrappe. På 1. salen du ejendommens primære stue samt i forlængelse heraf en spisestue hvorfra du har udgang til altanen med kig til Øresund. Til sidst finder du ejendommens køkken. På 2. salen er der toilet/bad, to værelser – heraf det ene med udgang til endnu en altan – også med kig til Øresund.

Til ejendommen hører også et jordstykke med der pt. bruges som privat parkeringsplads, men som tidligere har været benyttet som lille have med terrasse.

Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
12.500.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
175 m2
Grundareal
124 m2
Antal rum
7
Byggeår
1899/1975
Ejerudgift pr. md.
5.085 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001022

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Vestergade 46, Strib, 5500 Middelfart

At Fyn er mere end bare fin – det er Strib så sandeligt et bevis på. Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne flotte, gamle og gedigne murermestervilla fra 1926 beliggende på en af de mest attraktive adresser i Strib, nemlig Vestergade.

Huset

Det er ingen hemmelighed at huset trænger til en kærlig hånd så den kan komme tilbage til fordums storhed, men du er allerede hjulpet godt på vej af sælger der har renoveret balkon, indsat nyt naturgasfyr i 2019 samt har skiftet størstedelen af de gamle vinduer i stueetagen ud med flotte termoruder – i helt ens design med de oprindelige. Dertil er der også gjort klar til etablering af en kommende sydvendt terrasse ud til haven med et flot nyt dørparti. Stueetagen er klassisk inderettet med 3 stuer samt et stort køkken. Stueetagen tilgåes via separat nyistandsat entré hvor du har rig mulighed for opbevaring af sko og frakker og hvorfra du ligeledes kan tilgå trappen til 1. salen. De fine store stuer i stueetagen ligger en-suite og giver rig mulighed for både spise-, opholds- og tv-stue og evt. muligheden for etablering af køkken-alrum med udgang til terrasse. Hertil kommer også den oplagte mulighed at fjerne de nedsænkede lofter, for endnu mere loftshøjde og potentielt hengemt stuk.

På 1. salen er alene 22 m2 af de sammenlagt 52 m2 udnyttet og godkendt til beboelse. Ved istandsættelse af ejendommen har du derfor mulighed for at øge det nuværende godkendte boligareal på 103 m2 til hele 133 m2. 1. salen bærer præg af manglende istandsættelse idet der er direkte kig til spær og tegl, men indholder uden problemer plads til etablering af minimum 3 store værelser. Dertil vil det være oplagt med indsættelse af veluxvinduer mod syd idet det vil give et fantastisk havkig.

I forlængelse af huset er der en tilbygning der er oplagt til værksted eller istandsættelse med henblik på separat teenage- eller gæsteafdeling. Mulighederne er mange.

Området

På hyggelige Vestergade har du alt inden for ufattelig kort rækkevidde. Du er nemlig kun i gåafstand til alt fra lystbådehavn, skøn badestrand, slagter, indkøb, børnehaver, skole, svømmehal, tennisbaner og sågar den lokale kirke. Du finder ikke nogen mere central beliggenhed i Strib end Vestergade.

Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.950.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
103 m2
Grundareal
516 m2
Antal rum
5
Byggeår
1926/1983
Ejerudgift pr. md.
1.753 kr.
Energimærke
G
Sagsnummer
157MLB-001035

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Solgt
Billeder
Kort
Elsdyrvej 7, Ejby, 4623 Lille Skensved

I Ejby vest for Lille Skensved og Køge har vi nu fornøjelsen af at sætte denne store velholdte villa til salg. Der er tale om et gedigent hus med et solidt energimærke A og separat forældre- og børneafdeling. Villaen er beliggende i Ejbys Håndværkerkvarter, hvilket betyder at størstedelen af beboerne i dette område driver selvstændigt erhverv side om side med deres private bopæl. Netop derfor er villavejen på Elsdyrvej ekstra bred så der er rum til de større armbevægelser. I dette område føler man sig ikke klemt, her er rigelig plads til at folde sig ud.

Huset

Fra baghaven har du to indgange til lejligheden, enten gennem bryggerset hvorfra du kommer direkte ind til stuen og har den oplagte børneafdeling til højre eller igennem hovedindgangen hvor du har direkte adgang til den oplagte forældreafdeling. Begge afdelinger af ejendommen har eget toilet og bad samt praktisk fordelings gang. Mellem de to afdelinger befinder sig et ekstraværelse som enten kan bruges som gæsteværelse eller familiens kontor. Til at samle det hele er der husets store spisestue og køkken alrum som er intet mindre end 14 meter langt og 4,5 meter bred. Her er der plads til de helst store familiemiddage og festlige sammenkomster.

Grund og øvrige bygninger

Udover hovedhuset er der på grunden tillige et stor anneks med indendørs pool samt separat bad og toilet. Med en kærlig hånd kan dette nemt bringes tilbage til fordums storhed og tjene til et helt unikt samlings punkt i sommerhalvåret for såvel familie, venner og naboer. På ejendommen er der derudover også 2 skure, et enkeltstående og et i forlængelse af carporten på husets højre side. På samme side af huset er der mere end rigeligt med plads til parkerende biler eller hvad behovet nu måtte være.

Rimelig ejerudgift, solidt energimærke og bedste planløsning.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
153 m2
Grundareal
1200 m2
Antal rum
5
Byggeår
1984
Ejerudgift pr. md.
2.911 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
157MLB-001019

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.