Skip to main content
Billeder
Plantegning
Kort
Boeslunde Byvej 173, 4242 Boeslunde

Kæmpe familievilla med plads til det hele

I Boeslunde finder man denne helt ideelle familievilla med hele 233 boligkvadratmeter, som er placeret på en højt beliggende 1.723 kvm stor grund, hvor børn kan boltre sig og de voksne kan nyde tilstedeværelsen.
 
Ejendommen byder bl.a. på et tag fra 2001, opdateret varmerør i kobber med nyere radiatorer, en mulighedsrig, opvarmet kælder med bad samt en 96 kvm. stor dobbelt garage med isoleret værksted. 
 
Området

I smørhullet mellem Skælskør, Korsør og Slagelse finder man den hyggelige by Boeslunde. Boeslunde byder på et veletableret bymiljø med købmand, sportsaktiviteter, friskole med børnehave og meget mere. Kun 6 km fra ejendommen har du Egerup Strand, hvor de varme sommerdage kan nydes og børnene kan bade. 
 
Boligen

Ejendommen byder på en stor entré, stort spisekøkken og et rummeligt soveværelse med plads til større skabsarrangement. Herudover er der også et fint kontor og hele to store værelser, som oplagt kan benyttes til børneværelser. Ejendommens samlingspunkt er den fine vinkelstue med plads til ophold- og spiseafdeling. Fordelingsgangen giver dig adgang til et fint toilet. I gæsteentréen har du adgang til den 100 kvm store kælder som indeholder: flere disponible rum samt et badeværelse. På 1. salen er der rig mulighed for at fantasien kan slippes løs til, hvad man ønsker at bruge den til. Sælger har indrettet sig med en fantastisk gildesal med bar samt et toilet, hvor der er mulighed for, at installere en bruseniche. Fra 1. salen har man desuden et lille hav kig.
 
Grunden

Den 1.723 kvm. store grund er anlagt med en fin stor græsplæne, der giver børn og voksne rig mulighed for at lege, spille boldspil eller danne scene for den store havefest. Grunden byder desuden også på en stor, flisebelagt terrasse, hvor både morgen- middag og aftensolen kan nydes.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Slagelse, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.690.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
233 m2
Grundareal
1723 m2
Antal rum
6
Byggeår
1955/1988
Ejerudgift pr. md.
3.023 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
1570000019

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.