Skip to main content

Udtalelser

“Helt igennem fantastisk arbejde fra Mathias Mendel i forbindelse med vores lejlighedssalg i et svært marked. Mathias er mægleren du gerne selv vil møde til en fremvisning - venlig, troværdig og yderst kompetent indenfor feltet. Mathias har ydet os en suveræn service - han har været til rådighed og givet sig tid til at besvare og rådgive indenfor små såvel som store spørgsmål fra os. Vi har været trygge i Mathias’ hænder hele vejen igennem. Vi giver ham naturligvis vores varmeste anbefalinger.”

Emilie Kaas ClaessonSalg af lejlighed på Frederiksberg

“Ingen salgssnak eller tomme floskler, Mathias og Jan kan deres håndværk og man er ikke i tvivl om på hvilken side de står. Har haft et super salg, hvor der altid har været rum til at drøfte status, strategi og boligdrømme. Salget kom i hus på en håndfuld måneder og kun med et marginalt afslag. Det kalder jeg et realistisk og effektivt salg, hvilket var netop det jeg bad om! Takker og bukker.”

Kasper Jakob KnudsenSalg af lejlighed på Frederiksberg

“Det skal ikke være usagt, at jeg er meget tilfreds med din og sælgers loyale tilgang til handlen og de problemer der er opstået. Det er virkelig godt og ordentligt arbejde.”

Advokat Carina Persson SchmidtKøbers repræsentant i en af vores handler

“Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.”

Lena AnderssonRådgivning ved ejendomshandel

“Vi har fået uovertruffen rådgivning ved både køb og salg af fast ejendom gennem Ejendomsmæglerfirmaet Mathias Mendel. Mathias er yderst proaktiv i hans arbejde med en tydelig professionalisme og kontrol, der har bevirket, at min kæreste og jeg følte os trygge, forberedte og stærkt repræsenteret i hele processen. Derudover fik de en betydelig højere pris for vores bolig end den lokale kæde havde vurderet ejendommen til.”

Theis Pedersen & Lærke WormSalg af villalejlighed i Dyssegård

“Mathias leverer en exceptionel juridisk bistand, hvilket jeg i flere sammenhænge har draget nytte af. Et ekstremt højt serviceniveau krydret med en meget behagelig, hyggelig og empatisk fremtræden. De varmeste anbefalinger herfra.”

Jesper KorsgaardKøb og salg af ejendomme

“Mathias was courteous and professional from when we were preparing to put our apartment on the market, right up to sale and completion of the property. He was always available to offer advice every step of the way. I cannot recommend his service highly enough.”

David KempsterSalg af lejlighed på Frederiksberg

“Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.”

Søren RosenmajSalg af lejlighed på Frederiksberg

“Vi siger et kæmpe tak til Nicklas, som var vores ejendomsmægler ved salget af vores hus. Vi har fra første samtale med Nicklas, haft en god mavefornemmelse med vores beslutning om salg. Han udviste masser af erfaring og var hele tiden til rådighed, hvis vi havde spørgsmål eller lignende, hvilket var helt fantastisk. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre og hurtigere proces. Vi vil til hver en tid anbefale dem!”

Jacob & MetteSalg af landejendom i Skælskør

“Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Mathias kan på det varmeste anbefales på alle parametre.”

Lone HallahanSalg af sommerhus i Liseleje

“Tak for super vejledning og håndtering af bolighandlen. Vi har været yderst tilfredse med din hjælp.”

Martin BakKøb af lejlighed på Frederiksberg C

“Mathias har leveret en fuldstændig fantastisk indsats i den handel jeg/vi lige har afsluttet. Særdeles hurtig og prof. support undervejs - kan kun give mine bedste anbefalinger til Mathias”

Ann SørensenSalg af ejendom