Skip to main content
salgsvurdering

Salgsvurdering af bolig

At stå for salg af boliger er et kæmpe ansvar. Vi ved hvor vigtigt det er, at man kan sætte sin lid til, at dem som repræsenterer en også plejer ens interesser.

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Mathias Mendel plejer vi kun vores boligsælgeres interesser. Vi er nemlig uafhængige og har derfor ingen provisionsaftaler med hverken banker eller forsikringsselskaber. Det gør os til et utraditionelt, men langt mere smidigt ejendomsmæglerfirma. Der er nemlig ingen bånd der binder os.

Sådan sælger vi din bolig

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider.

Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Det gør at vi kan garantere dig maksimal eksponering af din bolig, selvom vi er en boutique ejendomsmæglerfirma.

Gratis salgsvurdering

Vi tilbyder altid at foretage en gratis salgsvurdering. Lad os komme forbi og se på boligen, så giver vi vores bud på, hvad vi mener den kan sælges til og hvad du kan forvente som sælger i forhold til din tidshorisont.

Enhver bolig har hver sine fordele og svagheder og tiltrækker ligeledes hver sin egen lille målgruppe. Vi starter alle vores salgsprocesser med en ærlig samtale om forventninger og gennemgår styrker og svagheder ved den pågælgende bolig. Vi kan ikke forudse markedet, men vi har i de fleste tilfælde en rigtig god fornemmelse for hvad lige præcis din bolig er værd. En skarp vurdering af din bolig giver typisk det bedste salg.

1

Besigtigelse af ejendom

Ved aftale om uforpligtende vurdering aftales tidspunkt for besigtigelse af ejendom. Vi foretager vurderinger på hele Sjælland.
2

Uforpligtende vurdering

Efter besigtigelse får du tilsendt vores vurdering af din ejendom samt et oplæg til en formidlingsaftale.
3

Drøftelse af vurdering

Vi afholder et møde efter vurderingen, hvor vi sammen gennemgår fordele og ulemper ved boligen sammenholdt med vurderingen og markedets aktuelle tilstand. Transparent tilgang giver de bedste salgsresultater.
4

Evt. indgåelse af formidlingsaftale

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde underskrives formidlingsaftalen og arbejdet igangsættes.

Mathias Mendel L. Bach

Partner, Cand.jur. & Ejendomsmægler

Tel: +45 30 22 50 20

Bestil Salgsvurdering

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt