Skip to main content
Billeder
Plantegning
Kort
Seedorffs Vænge 6, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Stor sydvendt altan og perfekt planløsning

På Seedorfs Vænge, midt i smørhullet på Frederiksberg, har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne rummelige 3-værelseslejlighed med stor sydvendt altan, perfekt planløsning og gode parkeringsforhold.
 
Området

Lejlighedens er placeret på en rolig stikvej til den pulserende Nordre Fasanvej, hvorfor du både får den ro som Frederiksberg er kendt for, samt alle livets fornødenheder inden for utrolig kort rækkevidde. Fra lejligheden tager det nemlig ikke mere end 1 minut at nå både supermarked, barer og caféer. Herudover er du også fantastisk placeret i forhold til offentlig transport da nærmeste metrostation kun er få hundrede meter fra lejligheden, hvorfor du fra udgang af hoveddøren kan stå på Kongens Nytorv på under 10 minutter. Det bliver simpelthen ikke mere centralt. Værd at nævne er også den korte afstand til både Copenhagen Business School, Frederiksberg Centret samt specialforretningerne på både Smallegade & Godthåbsvej.

Lejligheden

Udover den gode placering udmærker lejligheden sig også ved sin gode planløsning med hele to separate værelser samt en usædvanlig rummelig stue, der muliggør mange indretningsløsninger. Planløsningen henvender sig både til solisten, der ønsker separat soveværelse samt ekstra værelse til kontor, som delelejlighed for to, eller til den lille familie. Både køkken og toilet/bad fremstår velholdt og af nyere dato. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar 3V’er med fantastisk central placering på Frederiksberg. Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
81 m2
Antal rum
3
Byggeår
1988
Ejerudgift pr. md.
3.421 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
157MLB-001061

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.