Skip to main content
Billeder
Plantegning
Kort
Kirkebakken 86, Karrebækstorp, 4736 Karrebæksminde

Gennemført villa med pool, spa og tennisbane

Ejendommen har i 2018 fået monteret luft/vand varmepumpe og opsat solcelleanlæg i år 2021, hvorfor forbrugsudgifter på ejendommen er meget lave.
 
Området

Karrebækstorp ligger kun 2.5 km. fra Karrebæksminde som er en charmerende by ud til vandet der er kendt for sit sprudlende liv i sommerhalvåret. Byen er helt sin egen og har en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder og aktiviteter til alle aldre. Ligeledes byder Karrebæksminde også på gode indkøbsmuliger, et velfungerende foreningsliv og spændende steder som Vesterhave Vingård, museumer. Er du til golf – så ligger den populær golfbane kun 6,5 km fra ejendommen. Området har desuden tilknytning til Lille Næstved Skole. Fra ejendommen er der kun 1,1 km. til busstoppestedet til Næstved.
 
Boligen

Boligen byder på en entré som forbinder badeværelse, et stort værelse samt køkkenet, som er i forbindelse med en stor spisestue med god plads til gæster. Herfra er der adgang til en hyggelige opholds stue, hvorfra der er adgang til 1. salen med repos, indbyggede skabe samt to gode store soveværelser.
 
Udhus

Udhuset byder på en gæste-/teenageafdeling med entré, bryggers, badeværelse og soveværelse samt en god garage og loftrum med mulighed for opbevaring. 
 
Grunden

Den 2.971 m² store grund er anlagt med en stor indkørsel med plads til flere biler og båd. Baghaven byder på ren wellness med stort poolområde med flere hyggelige kroge, hvor man kan nyde sig et glas rosé efter en dukkert samt et dejligt spa område, hvor man rigtig kan slappe af. Desuden byder grunden også på sin helt egen tennisbane. Derefter er der mulighed for at sætte sig ved bålpladsen ved flammernes skær. I haven er der generelt flere gode terrasser og opholdsrum, hvor man kan have hyggelige stunder med familie og venner, hvor hver krog har sin helt egen funktion i forhold til der ønskes skabt.
 
Nicklas Ebbensgaard
Daglig leder Skælskør, Ejendomsmægler
+45 93 89 28 68

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.485.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
184 m2
Grundareal
2971 m2
Antal rum
4
Byggeår
1910
Ejerudgift pr. md.
2.136 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
1570000032

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.