Skip to main content
Billeder
Plantegning
Kort
Johan Kellers Vej 46, st.. th., 2450 København SV

Sydhavn når det er bedst

På Johan Kellers Vej 46, st. th. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende og stemningsfyldte to værelses lejlighed. Lejligheden har igennem tiderne været skånet for diverse “moderniseringer”, hvorfor størstedelen af de flotte gamle detaljer er bibeholdt og velbevaret. Oplagt til solisten, parret eller som delelejlighed.
 
Området

Lejligheden ligger attraktivt i Kongens Enghave med utrolig mange grønne områder og Vesterbro kun et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for få hundrede meter er der indtil flere dagligvarebutikker, en håndfuld specialforretninger og havnebad. Derudover ligger lejligheden klods op af Vestre Kirkegård og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur, Carlsberg Kvarteret, Vesterbro og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metrostation på Mozarts Plads i 2024.
 
Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det hyggelige køkken. Det gør at lejligheden også kan bruges som delelejlighed. Fra det ene værelse, der pt. bruges som stue, er der udgang til den mest fantastisk hyggelige og private have som lejlighedens ejer har en eksklusiv brugsret til. Lejligheden fremtræder i velholdt original stand med opdateret køkken samt andre smukke detaljer, der gør at man føler sig hjemme fra første besøg. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed med en af de bedste placeringer på Johan Kellers Vej. Som beboer får man også brugsret til foreningens grønne gårdmiljø, fælles vaskekælder samt loftsrum.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag.
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.845.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
59 m2
Antal rum
2
Byggeår
1936
Ejerudgift pr. md.
2.975 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001053

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.