Skip to main content
Købsaftale underskrevet
Købsaftale underskrevet
Billeder
Kort
Carl Medingsvej 32, 4230 Skælskør

Historisk murermestervilla med mange flotte arkitektoniske detaljer

Boligen er under renovering og der mangler derfor fx badeværelse samt færdiggørelse af alle rum.
 
Området

At Skælskør bliver kaldt for “Solskinsbyen” er ikke tilfældigt. Byen bliver efter sigende beriget med omtrent 200 ekstra solskinstimer om året. Skal solen ikke nydes på matriklen er der oplagte udflugtsmål, som blandt andet Skælskør havn eller Kobæk Strand, som er en af områdets mest populære strande. Skælskør byder på et væld af indkøbsmuligheder, en skole, flere daginstitutioner, småbutikker samt flere fantastiske spisesteder, som løbende afholder flere mad- og vin arrangementer. Skælskør er en spændende by med et aktivt lokalsamfund, hvilket manifesterer sig i de mange traditionsbundne arrangementer i byen.
 
Boligen

Når man ankommer til boligen bliver man mødt af en stor entré, hvor der er adgang til køkkenet og badeværelset, som ikke er opført endnu samt en stor spise- og opholdsstue, hvor der en hyggelig vinterstue, hvor man har udgang til terrassen i forhaven. Boligen byder desuden også på en gæsteentré, hvor der er trappe til 1. salen som indeholder: Repos med disponibelt rum, badeværelse, opholdsrum, 2 værelser samt et mindre toilet.
 
Udhus

Til ejendommen er der et flot moderniseret udhus, som kan benyttes som bryggers og grovkøkken.GrundenGrunden er anlagt med en flot indkørsel, som er belagt med brosten og fører hele vejen op til bagsiden af huset, hvor der er et skønt gårdmiljø, hvor der er rig mulighed for, at indrette sig med hyggelige kroge. Derudover er der en nem forhave med græsplæne, æbletræ, buske mv. samt en lille terrasse, hvor maden kan nydes.

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.978.900 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
186 m2
Grundareal
683 m2
Antal rum
5
Byggeår
1884/1955
Ejerudgift pr. md.
2.260 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
1570000033

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.