Skip to main content
Billeder
Plantegning
Kort
Jydeholmen 22, st.. th., 2720 Vanløse

Total istandsat lejlighed på 115 m2 med 47 m2 egen kælder - i alt 162m

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne total istandsatte lejlighed beliggende centralt i Vanløse, kun et stenkast fra Vanløse Metro & Kronen.
 

Lejligheden

Lejligheden, der tidligere har haft status som blandet bolig og erhverv, er i dag konverteret til alene at være beboelse. I forbindelse med sælgers renovering er alt skiftet ud – du får derfor nyt køkken, nye vinduer, toilet, bad, gulve samt el- og vvs-installationer anno 2022. Der er ikke sparet på noget i sælgers renovation, hvilket kan mærkes. Lejligheden er indrettet med en praktisk lang fordelingsgang der giver adgang til hele 4 separate værelser, et stort kombineret bad- og toilet samt stor sydvendt stue med køkken alrum der har et fantastisk lysindfald. Fra et af værelserne er der ligeledes adgang til dit helt eget kæmpe disponible kælderrum, som kan bruges til hjemmekontor, opbevaring, gildesal eller hobbyrum til husstandens kreative medlem.
 

Ejerforeningen

Foreningen består af af E/F Jydeholmen 22 og Løvholmen 16, som er en rød murstensejendom fra 1932 som er løbende vedligeholdt og veldrevet. I foreningens grønne gårdanlæg er der rig mulighed for ophold på foreningens terrasse samt på de grønne områder.
 

Området

Det er er svært at være bedre placeret i Vanløse end hvad tilfældet er her. Fra lejligheden er du i gå afstand til alle livets fornødenheder og du er kun 5 minutters gang fra Vanløse metro, hvorfra du kan være på Kongens Nytorv på under 15 minutter. Derudover er du også tæt på Flintholm, s-toget samt skole, børnehave og et væld af grønne arealer såsom Damhusengen, Damhussøen og Grøndalsparken.
 
Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. 
 
Mathias Mendel Lund Bach
Cand.jur. & Ejendomsmægler

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
4.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
115 m2
Antal rum
5
Byggeår
1932/2022
Ejerudgift pr. md.
6.937 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
157MLB-001059

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mathias Mendel Lund Bach
Mathias Mendel Lund Bach
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.