Skip to main content
ejendomsmægler hellerup

Ejendomsmægler Hellerup

Leder du efter en ejendomsmægler i Hellerup? Så vil jeg gerne sørge for salget af din bolig. Min uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at jeg alene har dit salg og dine interesser for øje. Ejendomsmæglerfirmaet Mathias Mendel er et af Københavns nyere ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også i Hellerup. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til også at hjælpe dig sikkert i mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom i Hellerup. Mathias Mendel er din garanti for et grundigt salg.

Sådan sælger vi din bolig

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider.

Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Det gør at vi kan garantere dig maksimal eksponering af din bolig, selvom vi ikke er ejet af en bank.

Gratis salgsvurdering

Vi tilbyder altid at foretage en gratis salgsvurdering. Lad os komme forbi og se på boligen, så giver vi vores bud på, hvad vi mener den kan sælges til og hvad du kan forvente som sælger i forhold til din tidshorisont.

Enhver bolig har hver sine fordele og svagheder og tiltrækker ligeledes hver sin lille målgruppe. Vi starter alle vores salgsprocesser med en ærlig samtale om forventninger. Vi kan ikke forudse markedet, men vi kan levere et ærligt og grundigt stykke arbejde hvor arbejdet først er slut når sidste punktum er sat i handlen og du er tilfreds.

1

Besigtigelse af ejendom

Ved aftale om uforpligtende vurdering aftales tidspunkt for besigtigelse af ejendom. Vi foretager vurderinger på hele Sjælland.
2

Uforpligtende vurdering

Efter besigtigelse får du tilsendt vores vurdering af din ejendom samt et oplæg til en formidlingsaftale.
3

Drøftelse af vurdering

Vi afholder et møde efter vurderingen, hvor vi sammen gennemgår fordele og ulemper ved boligen sammenholdt med vurderingen og markedets aktuelle tilstand. Transparent tilgang giver de bedste salgsresultater.
4

Evt. indgåelse af formidlingsaftale

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde underskrives formidlingsaftalen og arbejdet igangsættes.
ejendomsmægler hellerup

Mathias Mendel L. Bach

Partner, Cand.jur. & Ejendomsmægler

Tel: +45 30 22 50 20

Bestil Salgsvurdering

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Ejendomsmægler Mathias Mendel
Nordre Fasanvej 144
2000 Frederiksberg

Kontakt:
kontakt@mathiasmendel.dk
+45 30 22 50 20