Skip to main content
liebhavermægler

Liebhavermægler

Som liebhavermægler hjælper vi med at sælge din liebhaverejendom på Frederiksberg, København eller i det nord- og vestsjællandske. Vi lægger stor vægt på konstant løbende kommunikation, fuld transparens og uafhængighed i salget af din bolig. På den måde kommer du nemlig bedst i mål.

Udover at være ejendomsmæglere er størstedelen af vores hold også uddannede jurister. Sammen har vi over 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom. Modsat ejendomsmæglerkæderne sælger vi din liebhaverejendom uden at pleje andre interesser end din. Vi er uafhængige og vi står kun på din side – fra start til slut.

Liebhaveri på Frederiksberg & Sjælland

Liebhaveri er en betegnelse for noget der ikke findes meget af. Noget som enten, eller både, er særligt kostbart, særegent i sit udtryk eller på anden vis enestående. Det er svært at komme uden om, at liebhaverejendomme i de fleste tilfælde er dyre ejendomme. Liebhaveri kan dog også betegne en ejendom som rent prismæssigt ikke nødvendigvis er i den dyre ende, men som blot falder under begrebet grundet ejendommens særlige karakter. Ejendomme kan antage mange former og udtryk, og liebhaverejendomme hører til dem der skiller sig ud fra mængden.

Som liebhavermægler ved vi, at det at sælge liebhaverejendomme er en anderledes form for salg. Køberskaren til den pågældende bolig er betydeligt mindre og derudover har den potentielle køber et endnu større udvalg af boliger at vælge imellem. Det bevirker i mange tilfælde at salgsprocessen er anderledes og til tider længerevarende. Salg af fast ejendom kræver tålmodighed og en klar forventningsafstemning forud for igangssættelsen.

Strategi og grundighed

En gennemtænkt strategi er i endnu højere grad nødvendigt ved salg af en liebhaverejendom. Samtlige aspekter ved ejendommen, muligheder såvel som begrænsninger skal afdækkes, så ejendommen står stærkest muligt i markedet og i mødet med køberne og deres advokat. Intet skal overlades til tilfældighederne, materielt såvel som markedsføringsmæssigt.

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider.

Eksponeringen af boliger til salg er gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille liebhavermægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Det gør at vi kan garantere dig maksimal eksponering af din bolig, selvom vi er et boutique ejendomsmæglerfirma.

1

Besigtigelse af ejendom

Ved aftale om uforpligtende vurdering aftales tidspunkt for besigtigelse af ejendom. Vi foretager vurderinger på hele Sjælland.
2

Uforpligtende vurdering

Efter besigtigelse får du tilsendt vores vurdering af din ejendom samt et oplæg til en formidlingsaftale.
3

Drøftelse af vurdering

Vi afholder et møde efter vurderingen, hvor vi sammen gennemgår fordele og ulemper ved boligen sammenholdt med vurderingen og markedets aktuelle tilstand. Transparent tilgang giver de bedste salgsresultater.
4

Evt. indgåelse af formidlingsaftale

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde underskrives formidlingsaftalen og arbejdet igangsættes.
liebhavermægler

Mathias Mendel

Partner, Cand.jur. & Ejendomsmægler

Tel: +45 30 22 50 20

Bestil Salgsvurdering

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Liebhavermægler Mathias Mendel
Nordre Fasanvej 144
2000 Frederiksberg

Kontakt:
kontakt@mathiasmendel.dk
+45 30 22 50 20