Skip to main content

Selvsalg hos Boliga & andre udbydere

Et selvsalg indebærer at man sætter en bolig til salg udenom ejendomsmægleren. Der har i det seneste årti været et stort fokus på selvsalg og en række virksomheder har igennem årenes løb forsøgt sig med smarte koncepter, der alle har haft til formål at give boligsælgeren en nem måde at sælge boligen på, selv. Det største fokus har i alle koncepterne været at give boligsælgeren en betragtelig besparelse i sammenlignet med en ejendomsmæglers salær.

Hvorfor er selvsalg ikke slået igennem?

Desværre har mange af de forskellige selvsalgs koncepter endnu ikke overlevet og selv Boligas Selvsalg service, som er den mest kendte i landet, har heller ikke formået at tage nogen bid af kagen fra de klassiske mæglerforretninger.

For de fleste virker det uden tvivl attraktivt at komme i mål med sit salg og kun nøjes med at betale en brøkdel af hvad du måtte have af udgifter hvis du valgte en traditionel ejendomsmægler.

I jagten på det hurtige salg og de sparede penge glemmer mange selvsælgere, at køb og salg af fast ejendom er en gammel disciplin som ejendomsmæglere, jurister og advokater bruger en helt arbejdsliv på at dygtiggøre sig i. At skulle gøre sig til midlertidig ekspert i salg af fast ejendom er derfor et tidskrævende job og bestemt ikke for alle. Fejler du i denne disciplin risikerer du nemt et potentielt mangelskrav fra køber, såfremt du altså overhovedet når i mål med dit salg.

Selvsalg Boliga, Selvsalg Boligsiden?

Har du gået i tanker om selvsalg af din bolig på f.eks. boliga? Og er du måske kommet på andre tanker? Vi har en åben-telefon-politik, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en salgsproces og ønsker at blive klogere på hvad man skal forvente sig. Vi går op i at få folk sikkert i mål og vi hjælper gerne dig videre – enten med et godt råd eller som kunde i vores forretning.