Skip to main content
ejendomsmægler skælskør

Foto: Søren Schaadt Larsen, Sjællandske Nyheder

Ejendomsmægler Skælskør

Leder du efter en ejendomsmægler i Skælskør? Vi har fredag den 16. juni 2023 netop åbnet dørene til vores nye kontor på Algade i Skælskør og vi står klar til at hjælpe dig med salget af din bolig. Vores uafhængighed af banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dine interesser for øje i dit salg. Vores ejendomsmæglerkontor i Skælskør vil til daglig drives af Daglig leder Nicklas Ebbensgaard & Mathias Mendel.

Vores hold består udelukkende af uddannede jurister og ejendomsmæglere med sammenlagt mere end 25 års erfaring med handel med fast ejendom. Vi er uafhængige og vi står kun på din side – fra start til slut. Lige fra dit hus kommer til salg i Skælskør til det sidste punktum er sat ved frigivelse af købesummen.

Massiv eksponering i salget af din bolig i Skælskør

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider, herunder Home, Nybolig, EDC, Lokalbolig & Danbolig. I disse tider finder alle boligkøberne deres bolig på nettet, hvorfor vi er massivt tilstede på alle landets boligsider og endda også på landets største mæglerkæders egne hjemmesider.

Selvom vi er et lille ejendomsmæglerfirma har vi stadig den samme hyldeplads på nettet som de største kæder i Skælskør og Slagelse. Tøv derfor ikke med at række ud, hvis du leder efter en ejendomsmægler til vurdering af din bolig i Skælskær, Slagelse, Dalmose, Flakkebjerg, Boeslunde, Slots Bjergby, Sørbymagle, Sandved, Bisserup, Kobæk Strand & Fuglebjerg.

Det skal gå ordentligt til

En ejendomshandel er en stor disposition og involverer typisk mange penge. Derfor skal ordentlighed være en absolut selvfølgelighed. Vi er garant for at levere en uafhængig ejendomsmæglerydelse med stærk interessevaretagelse, hvor de klassiske dyder som integritet, ordentlighed og ansvarstagen efterleves dagligt. Det er ejendomshandel som ejendomshandel bør være, og det er sådan det er hos os.

Skal vi hjælpe dig?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan være behjælpelig med at få dit hus til salg i Skælskør – og efterfølgende solgt. Enhver proces starter med en åben dialog.

  Læs artikel om os her:

  Modtagne tilbagemeldinger:

  “Vi siger et kæmpe tak til Nicklas, som var vores ejendomsmægler ved salget af vores hus. Vi har fra første samtale med Nicklas, haft en god mavefornemmelse med vores beslutning om salg. Han udviste masser af erfaring og var hele tiden til rådighed, hvis vi havde spørgsmål eller lignende, hvilket var helt fantastisk. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre og hurtigere proces. Vi vil til hver en tid anbefale dem!”

  Jacob & MetteSalg af landejendom i Skælskør

  “Vi er netop i slutningen af vores forløb med køb af en byggegrund, og Mathias har bare været helt fantastisk hele vejen igennem! Vi er førstegangskøbere, og har derfor haft brug for ekstra hjælp! Denne fik vi af Mathias til perfektion! Mathias er yderst behagelig, er altid til at komme i kontakt med, og han tager en i hånden og hjælper en i mål indtil handlen er i hus. Trods enkelte komplikationer fra sælgers side, har Mathias bare været der, og gjort sit bedste, for at det har skulle gå så smertefrit så muligt for os. Han er yderst grundig, og tager sig altid rigtig god tid når man henvender sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Mathias, og vil til enhver tid opsøge Mathias igen hvis vi får brug for juridisk hjælp!”

  Sissel & PeterKøb af ejendom, Slagelse

  “Kære Mathias. Tak for alt din hjælp i sagen! God sommer fra mig.”

  Helle N.Køb af sommerhus, Slagelse
  ejendomsmægler skælskør

  Nicklas Ebbensgaard

  Daglig leder & Ejendomsmægler

  Mathias Mendel L. Bach

  Cand.jur. & Ejendomsmægler

  ejendomsmægler skælskør
  Mathias Mendel Skælskør
  Algade 51, st. th.
  4230 Skælskør

  Kontakt:

  skaelskoer@mathiasmendel.dk
  +45 93 89 28 68