Skip to main content
ejendomsmægler skovshoved

Ejendomsmægler Skovshoved

Skovshoved er et specielt sted. Det hersker der simpelthen ikke nogen tvivl om. Der er ikke mange områder, hvor lokalbefolkningen tituleres efter deres by, især ikke områder der er så små som Skovshoved. I Skovshoved er man skovser, og man har været skovsere i mange mange generationer. Det er derfor ikke svært at forstå at mange bliver draget til denne hyggelige og fredsommelige landsby. Et sted hvor alle kender alle og hvor samtaler på gader og stræder mellem naboer og genboer er et yderst velkendt fænomen, der vil få mange andre byer, egne og veje til at fremstå som decideret uvedkommende i en sammenligning.

Vi er et ejendomsmæglerfirma der hedder Bach & Busholdt, og vi ligger slet ikke i Skovshoved, men inde på Frederiksberg. Vi har dog igennem årenes løb opbygget et netværk af købere og sælgere i Skovshoved og også varetaget en håndfuld handler i området. Vi er selv faldet for stedets charme og vil hellere end gerne bistå dig med formidlingen af dit eventuelle salg i dette område. Vi ved hvad der sælges her, og vi kan formidle det til køberne så de med garanti også forstår det. Vi operer ikke med de store armbevægelser når der skal sælges, og det er ærlig talt heller ikke en facon der er forenelig med Skovshoved. Salg af et skovserhus påkræver nemlig respekt for den bolig og de medfølgende historier der skal videreformidles. Når der sættes et skovserhus til salg er der nemlig ikke tale om et helt normalt salg, men om en tradition der går i arv. Det har vi respekt for gør en dyd ud af at værne om.

Sådan sælger vi din bolig i Skovshoved

Selvom vi er en lille aktør på det store boligmarked, så opererer vi faktisk på lige vilkår med de største kæder i landet. Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider. Din bolig får derfor præcis den samme eksponering hos os, som hos alle de andre. Derudover skal det siges at vi faktisk har en salgsrate på intet mindre end 100 % af de boligiver vi har formidlet.

Her er vi uafhængige

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælger du os som mægler i salget af din bolig i Skovshoved går vi ansvarsbevidst og professionelt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat.