Skip to main content
ejendomsmægler sydhavnen

Ejendomsmægler Sydhavnen

Ejendomsmægler Sydhavnen – Mathias Mendel får dig i mål.

Mathias Mendel er et af Københavns nyere ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også i Sydhavnen, hvor vi de seneste par år har solgt flere lejligheder, herunder især på Johan Kellers Vej. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe dig sikkert i mål med salget.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom i København SV.

Sådan sælger vi din bolig

Selvom vi er en lille aktør på det store boligmarked, så opererer vi faktisk på lige vilkår med de største kæder i landet. Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider. Din bolig får derfor præcis den samme eksponering hos os, som hos alle de andre.

Vi er uafhængige

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Hos Mathias Mendel gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælger du os som mægler i salget af din bolig i Sydhavnen går vi ansvarsbevidst og professionelt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Om Sydhavnen

Sydhavnen er blandt mange folk i dette land stadig mest kendt for at være kvarteret der husede Anker Jørgensen. Hele Danmarks Anker, som til trods for embeddet som landets Statsminister, boede sammen med fru Ingrid i en AKB lejlighed på Borgbjergsvej. Det er stadig den historie, der indkapsler kvarteret og giver det en stemning af solidaritet og klassisk dansk arbejderklasse. Det er i Sydhavnen at man stadig kan finde, opleve og mærke det man vil kalde det gamle København.

Vi elsker de gange hvor vi har mulighed for at formidle salget af en bolig på Sydhavnen, så tøv endelig ikke med at række ud til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan.