Skip to main content
værdigt trængende

Værdigt trængende

Ejerskab af fast ejendom har historisk været ensbetydende med øget velstand. Det er dog ikke altid at egen bolig er synonym med økonomisk overskud og flere muligheder. For visse kan det være det direkte modsatte.

Som ejendomsmæglere og jurister ved vi bedre end de fleste, at livet langtfra er snorlige. Sygdom, fyring og dødsfald kan på kort tid vende alt på hovedet og ændre en families økonomiske virkelighed. Her kan ejerskab af fast ejendom i mange tilfælde være en klods om benet og mindske den mobilitet der skal til for at komme ud af livsomvæltning.

Ansøg om et gratis boligsalg

I skrivende stund oplever vi en stigende inflationsrate, højere forbrugerpriser samt markante stigninger i forbrugsudgifter for især el & varme. Disse udsving rammer ubetinget hårdest for dem der i forvejen har mindst at gøre godt med. Det er ikke fair.

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Mathias Mendel har vi derfor besluttet at vi hvert kvatal tager 1-2 boligsalg ind, hvor vi tilbyder boligsælgeren et decideret gratis boligsalg uden undtagelse. Ejendommen vil markedsføres som enhver anden ejendom i vores portefølje. Eneste forskel er blot at vi i forbindelse med salget ikke vil opkræve et salær for vores arbejde.

Betingelser

I erkendelsen af livets mange potentielle udfald og ulykker vil vi ikke knytte specifikke betingelser for ansøgning. Det er vores erfaring at omstændighederne taler sit tydelige sprog. Vi forbeholder os retten til for hver periode at vælge at yde et gratis boligsalg for den ansøger der måtte have det største behov for en håndsudrækning.

1

Ansøgning

Din ansøgning om gratis boligsalg for værdigt trængende kan til enhver tid sendes til kontakt@mathiasmendel.dk
2

Tilsagn & vurdering af ejendom

Såfremt vi har mulighed for at give dig tilsagn på din ansøgning, vil aftale besøg til vurdering af din ejendom.
3

Tiltrædelse af formidlingsaftale

Efter vores vurdering vil du/I få tilsendt formidlingsaftalen til tiltrædelse.
4

Ejendommen sættes til salg

Ved indgåelse af en vederlagsfri formidlingsaftale igangsættes salget.